Goed nieuws!!

Een jaar verder… bewust heb ik hier bijna een jaar niet op mijn dagboek gekeken, of er iets op gezet. Behalve dan de verjaardag van de jongens. Ik kreeg commentaar dat ik zoveel mopperde en klaagde, maar volgens mij is dat juist de bedoeling van een uitlaadklep! Maar goed, ik heb er wel degelijk van geleerd. Geleerd om mijn sores meer voor mezelf te houden en alleen eerlijk antwoord te geven aan mensen die ook oprecht geïnteresseerd in mij en mijn gezin zijn.
Dus tja… de ene krijgt een ‘Goed hoor!!” en de ander viel ik gelijk jankend om de hals 😉

Nee hoor, dat is ook overdreven maar nogmaals.. ik heb wel het een en ander geleerd.
En ik wilde weer gaan beginnen als ik iets te melden had waar ik blij om was.
Trots ben ik ook wel een beetje, maar dat blijf ik toch moeilijk vinden; trots zijn op mezelf!
Maar vandaag is er dit gebeurd:

 

Het heeft me heel wat commentaar opgeleverd: dat ik zo weinig sociaal was, me niet liet zien op verjaardagen en dat ik mijn kinderen meegaf aan anderen in de vakanties. Nu heeft dat gedeeltelijk te maken met mijn lieve buurman waardoor mijn kinderen ook graag weggaan en het liefst zo weinig mogelijk thuis zijn, maar het gaf mij ook de gelegenheid extra klusjes te doen. Schoonmaken, opruimen, bardiensten en natuurlijk heb ik ook alle hulp in de vorm van kleding of eten aangenomen.
Het kan dus. Het was niet gemakkelijk, en dat zal het de komende tijd ook nog niet zijn want ik heb geen spaargeld meer, de kasten zijn leeg en we lopen allemaal in 2dehands kleding en kapotte schoenen en dat geeft me eerlijk gezegd nog wel wat zorgen.
Maar ik weet dat ik het kan! En nogmaals.. ik ben Femke dankbaar dat zij haar verantwoordelijkheid genomen heeft en haar portie zelf afgelost heeft. Het scheelt toch weer! Dank je wel lieve schat.
Ik ben trots op je!!

11 thoughts on “Goed nieuws!!

 1. Miranda says:

  Lieve schat! Ben trots op je! Maar wees alsjeblieft ook trots op jezelf! Laat aub de buiten wereld t uit zoeken. Jij bent jij. En dit dagboek is jou uitlaat klep! Mijn god waarom moet we toch altijd rekening houden met andere. Leef en geniet! En ik ben zo trots op je! Dikke grote digitale knuffel! 😘😘😘

 2. Trudy says:

  Iedereen die weet wat er speelde begrijpt waarom je deed wat je deed. Je gezin komt bij jou zeker altijd voorop. Ben trots op je lieverd en ik hou van je. Kuskus

 3. Esther van den Bergh says:

  Je bent een kanjer! En trek je niks aan van dat commentaar op je blog, dat zegt meer over hen dan over jou. Ik ken niemand met zo’n tomeloze inzet voor haar gezin! Mag ik dan plaatsvervangend trots zijn? ❤️😘

 4. MirandaR says:

  Wauw, wat een topwijf ben je toch ook!! Laat je niet gek maken door die buitenwereld, jij doet wat je doet, en dat is goed… En deze stap… die video, kippenvel, trots op je! Wat een last valt er dan van je af. (zo herkenbaar… )
  Knuf uit Lelystad

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.