Tijd vliegt!

O mijn lieve god wat loop ik achter!
Zoveel gebeurd inmiddels, en merk dat het schrijven me de laatste tijd gewoon niet zo goed lukt.

En dat terwijl er zoveel is om trots op te zijn en van me af te schrijven!
Siebe is geslaagd op het Newton. De tweeling heeft mee gedaan met de eindmusical van groep 8, weken voordat zij zelf weer in de laatste groep gaan beginnen.
Boy en Syd zijn over naar groep 8… het moet nog even inzinken! Nog even en dan zitten al mijn kinderen op het voortgezet onderwijs, of werken inmiddels.
Femke werkt nog steeds in haar Dierenspeciaalzaak en Emiel nog steeds als opperman/ stratenmaker. Eerlijkheid gebied wel te zeggen dat het een periode iets minder ging, maar nu hij een vriendin heeft lijkt het alsof hij eindelijk beseft wat het is om verantwoordelijkheid te dragen.
Ik ben trots op hem. Nog steeds 🙂
2016-07-14 15.29.45

De afgelopen periode heb ik wat gedatet. 2 mannen ..toevallig (?) allebei vrachtwagenchauffeurs.
De ene bleek een pathologische leugenaar te zijn en de tweede dacht dat alle vrouwen standaard in die categorie vallen. Dat laatste deed me zeer maar ik heb er tegelijk smakelijk om gelachen.
Als één van mijn kinderen via mijn account een spelletje speelt en ik meteen geblokkeerd wordt omdat ik gezegd had te gaan slapen, dan zat de liefde van zijn kant nog niet erg diep 😉

Maar goed… het voelt wel verschrikkelijk fijn om aandacht te krijgen. En volgens mijn kinderen ben ik ook heel anders dan 😉
Ik vraag me trouwens wel af of het nou goed is wat ik doe. Leer ik mijn kinderen dat het oke is om Liefde te zoeken, en dat het oke is om verder te gaan als iemand toch niet je type blijkt te zijn.
Of moet ik het allemaal buiten hen om doen en ze na maanden opeens confronteren met het feit dat mama achter hun rug om stiekem met mensen afsprak?
Persoonlijk gaat mijn voorkeur naar het eerste uit.. ik verwacht tenslotte van hen ook eerlijkheid wat betreft afspreken met mensen en vertellen waar je bent.
Maar ja…… ik merk ook dat zij oprecht bedroefd zijn als ik moet concluderen dat die leuke man waar ik al een aantal weken mee chatte, het toch niet bleek te zijn.

Kalm aan maar weer. Ik wil me ook niet van de ene op de andere storten. De datingssites op Facebook brengen me ook niet waar ik naar zoek. Terwijl het wel om me heen schijnt te lukken en te kunnen op die manier. Nou ja…. Eerst maar eens genieten van de Zomer!

 

7 thoughts on “Tijd vliegt!

 1. Trudy says:

  Je kunt ze vertellen dat je iemand ziet zonder dat je hen meteen kennis hoeft te laten maken. Als een relatie wat verdiept is dat vroeg genoeg.

 2. Esther van den Bergh says:

  Wat fijn, dat goede nieuws op vele fronten!
  En als je niet zoekt, dan kom je vanzelf wel een leuke vent tegen, zeker weten! Ze zijn er wel…..

 3. Dyana says:

  Fijne dingen allemaal 🙂 Jammer dat je dates niet bleken te zijn wat je hoopte. Er komt vast iemand op je pad Jo. Kan niet anders. En ik zou ook kiezen voor optie 1. Niks mis mee. Liefs Dyaan X

 4. Khaty says:

  Lieve Jolanda

  Wat fijn dat het goed gaat met je kinderen.
  Ik wil ook even reageren op het stukje van het daten, zoals je misschien hebt gehoord zijn Arno en ik ook gescheiden en ben ik ook gaan daten, ik heb mijn oudere kinderen in het begin niets verteld omdat we eerst contact hadden via internet toen via de telefoon en toen kwamen de afspraakjes en na een week of 3 ben ik het hen gaan vertellen dat ik sinds kort dates met een man want dan weet je of je serieus wilt proberen om een relatie op te bouwen of niet en op deze manier hield ik ze er express buiten omdat ze dan misschien konden gaan denken dat mannen vinden via internet slecht zal zijn omdat het bijvoorbeeld telkens op niets uit loopt, ik wens je veel wijsheid en heel veel geluk toe en hoop dat je net als ik weer de liefde zal vinden.

 5. Leuk weer wat te lezen… Zelf ook een zoon die na de vakantie naar het Newton gaat dus ik ben benieuwd!

  Benieuwd naar je volgende post, misschien een successtory over een date? ????

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.