Dagboekdingen

Gewoon even een niks-aan-de-hand blogje om het dagboek gedeelte op te vullen.
Het leven bestaat gelukkig niet alleen uit gezeur..(hoewel… 😛 )
De draverij was top! Heel af en toe een klein golfje van paniek als ik door een mensenmassa heen moest, maar het ging over het algemeen prima.
Genoten van de vrienden en kennissen en half Wervershoof om me heen en zowaar…ik heb een wijntje gedronken!
Het voelde goed 😉
collage afdak

Eind september heeft mijn dochter met haar vrienden het afdakje gebouwd!
Een paar gezellige zondagen, en ik heb diep respect voor haar. Bouwtechnisch en optisch heeft ze er echt oog voor!
Het zit goed en stevig in elkaar, en nadat we ook de schutting en het muurtje schoongemaakt hebben met wijle ome Jaap zijn hogedrukspuit ziet mijn tuintje er super uit!
Jammer dat het warme weer al voorbij is 😉

Op het werk gaat het ook lekker. Ik werk nu 2 banen, en de komende maanden worden dat er tijdelijk 3. Hoewel… die ene telt niet echt omdat ik mijn tijdelijk uitgeschakelde vriendin vervang, en ik hoop voor haar dat ze zsm hersteld is. Niet omdat ik het werk niet leuk vind ofzo, maar het is háár werk.
Betekend wel dat ik nog meer zelfstandigheid van de jongens moet vragen dan ik al deed. Na wat opstartproblemen hebben ze eindelijk door dat ze toch echt ook af en toe met de hond naar buiten moeten, dat ze zelf lunchen en dat ze de lichten uitdoen als ze weggaan. Geen onredelijke eisen maar vooral op tijd thuis zijn, of een briefje neerleggen als je weg gaat was erg moeilijk voor ze. 😉

Qua gezondheid gaat het ook wel lekker eigenlijk, nu ik er zo over nadenk.
Oke… er zijn dagen dat het lijkt of er beton door mijn aderen stroomt en krijg ik mijn ene been amper voor mijn andere.
Lastig, maar gelukkig ziet mijn collega al aan mij wat voor dag ik heb voordat ik het aan mezelf heb toegegeven. 😉
Heel soms heb ik nog tramadol nodig, maar over het algemeen blijven ze lekker in het doosje!
Wat ik er wel op heb moeten inleveren is dat ik tegenwoordig (met oordopjes) tussen 20 en 21 naar bed ga. Niet heel gek als je er dagelijks om 5:30 uur uit gaat, maar vooral in het weekend is dat best wel eens ongezellig.
Ach…. Misschien komt ook dat nog wel goed; dat ik met minder slaap toe kan.
Hoewel dat dan weer niet bij fibro en cvs/me past.. Maar ik leer steeds beter naar mezelf te luisteren en mijn grenzen te kennen. Nu nog wat aan stressfactoren doen ..
We houden vol!! 😀

dia-05-reval

3 thoughts on “Dagboekdingen

  1. Trudy says:

    Ik ben blij te horen dat het je zo lekker gaat lieffie. En ook al mag ik nu niets (wat moeilijker valt dan wanneer je een keer niets moet) vind ik het toch ook wel lekker. 😉

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.