Dat STOND er niet!

Geachte mevrouw,

U heeft aangegeven belangstelling te hebben voor de woning XXXXXXXXXXXXXx.

Bekijk vandaag nog de bijgevoegde brief “Uitnodiging bezichtiging XXXXXXXXXXXXXX”

Bent u kandidaat nummer 1 en wilt u in aanmerking komen voor de woning dan moet het reactieformulier met de gevraagde bijlagen vóór 02/02/2015 12.00 uur in het bezit zijn van De Woonschakel. Komen de documenten te laat of zijn ze niet volledig, bijvoorbeeld doordat een document ontbreekt, dan wordt de reactie niet in behandeling genomen. U komt dan niet in aanmerking voor de woning. U ontvangt hiervan bericht.

De overige kandidaten leveren alleen vóór 02/02/2015 12.00 uur het reactieformulier in. Valt de eerste kandidaat af dan nemen wij contact op met de volgende. Deze heeft vervolgens twee dagen de tijd om de bijlagen in te leveren.begrijpend-lezen-270x250

Tja, en zo ging ik vreselijk de fout in vandaag. Niet 1 keer, maar 2 keer.
Want ik had ten slotte op meerdere woningen gereageerd afgelopen week.
Bent u … en ik las U bent. Dacht ik zomaar dat ik nog kiezen mocht ook!! O, dilemma!!

Ik voel me zo verschrikkelijk stom. Gelukkig hebben mijn kinderen het me inmiddels vergeven.
Zo erg vonden ze het niet dat het niet doorgaat, want ze zien er verschrikkelijk tegenop om uit Wognum weg te gaan.Nou..zo goed gaat het dus met me. Ik kan niet eens meer lezen wat er staat.
Weet juf tenminste van wie mijn kinderen het hebben……

7 thoughts on “Dat STOND er niet!

  1. Leonie says:

    Dat ligt niet aan jou. Ik las het eerst ook verkeerd! Er is niet zoveel verschil tussen ‘bent u’ en ‘ u bent’. Maar het is in de praktijk een levensgroot verschil!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.