Helpt dat nou een beetje? Dat GGZ?

1004003_524504754290238_809323572_nKlaar! Done! Finito! Finish! Fertig! Exit!
Ik kap ermee…ik ben er helemaal klaar mee!
Whoehoe!

Bijna 1.5 jaar ben ik nu bezig geweest met trainingen en gesprekken. Het hoorde bij het revalidatietraject maar echt veel zin had ik er niet in. Beetje uitgeluld over mijn jeugd en mijn leventje tot … pak ‘m beet… mijn 37ste. Ik vond eigenlijk dat het totaal geen nut zou hebben om die beerput weer open te gaan trekken. Maar ja, het moest! Dus ga je maar weer…

Maar tegen alle verwachtingen in heb ik er heel veel aan gehad. Ik heb heel veel geleerd over mijzelf,  over mijn lijf, over het belang van ontspannen. Ik heb geleerd over zelf-compassie en mindfulness.
Raakte ik vorig jaar nog compleet de weg kwijt als iemand mij vroeg wat ik nou leuk vond, of waar ik nou blij van werd,  of nog erger: Wat mijn hobby’s waren.. zo kan ik nu urenlang stil op een stoel zitten en doen wat op mediteren lijkt 😉 Ook heb ik een heerlijke hobby gevonden in het maken van haaksels en breisels voor anderen.
Ik wil heel graag weer gaan lezen maar dat lukt ( door mijn medicijnen) nog niet helemaal.

De UWV arts is tevreden. Helaas krijg ik geen re-integratie traject aangeboden ivm gebrek aan het geld dat daarvoor nodig is, maar hij denkt dat ik het wel op eigen kracht ga redden. Mijn anesthesiste is tevreden met mijn reactie op de medicijnen die ik nu krijg. Zelf wil ik voor de toekomst absoluut proberen met minder toe te kunnen, maar ik functioneer nu op een niveau dat ik al jaren niet meer haalde, dus ach…waarom veranderen?
En nu is F. ook tevreden. Ze heeft aangeboden dat ik nog mag bellen als het solliciteren erg stressvol blijkt te zijn en ik toch een terugval mocht krijgen. Maar ik hoop dat dat allemaal niet nodig is.
Tenslotte heb ik zoveel geleerd!

Tijd voor een nieuwe stap. Een nieuwe fase in ons leven. Tijd voor positieve dingen!
En hopelijk nooit meer die pokke-parkeergarage in om een plekkie te moeten zoeken 😉

17621_161903947292531_1508056968_n

6 thoughts on “Helpt dat nou een beetje? Dat GGZ?

 1. jacqueline says:

  YES!!!!!!!!!!!!!! en die baan gaat er zeker ook komen, zo heerlijk dat je bezig bent moet dat zeker lukken mijn duimen gaan voor je draaien! succes ermee!

 2. Esther van den Bergh says:

  Wauw! Helemaal te gek en goed zeg! Op naar de toekomst, en wie positiviteit uitstraalt, zal positieve dingen aantrekken en op zijn pad vinden, dat weet je inmiddels!
  Gefeliciteerd dus, ga zo door!
  😀

 3. Dyana says:

  Dat klinkt heerlijk!!! Ook ik ga duimen dat je de baan vindt (of dat de baan jou vindt) waarin je jezelf prettig voelt en waarmee je dat zult bereiken wat je hart graag wil <3

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.