Verrassing!

En zo krijgt die Medemblik Nautiek dag nog een heel leuk staartje!

Al eerder liet ik de foto’s zien van de tweeling die zich opperbest vermaakt bij de evenementen die door de scouting georganiseerd waren.
“Ja Marc” , zo vertrouwde Sydney hem toe toen zij in de auto terugreden naar huis, “hier zou ik best op willen!!”
En zo besliste het lot. Of in ieder geval, zijn lootje waarop hij zijn naam ingevuld had en in een grote ton had gegooid. En niet alleen hij…ook Boy had dat gedaan.

Enkele dagen later ging Marc’s mobiel… hij had iemand van de scouting aan de telefoon die even iets wilde verifiëren..
En zo kwam het dat de jongens een mailtje ontvingen waarin zij uitgenodigd werden om afgelopen vrijdagavond langs te komen in Medemblik. Daar zouden zij namelijk een mooie hoofdprijs in ontvangst mogen nemen!!
Helemaal hieperdepieper natuurlijk 😉

De prijs was uiteindelijk een vrijkaartje waarmee zij, na de grote vakantie, 2 maanden gratis mogen deelnemen aan de scoutinggroep! Ze zijn nu officieel Dolfijnen…
En dàt vinden ze dol fijn!

6 thoughts on “Verrassing!

  • Jolanda says:

   Ze zijn er stoer genoeg voor he? 😉
   Ze mogen ook de laatste 3 weken voor de vakantie nog meedraaien…. dus ik denk dat ik maar voldoende handwerkjes in de auto ga leggen…want om nou steeds heen en weer te rijden (met brengen en halen bedoel ik …. 😉

 1. Esther van den Bergh says:

  Wat een leuke hoofdprijs! En voor jou dus een hoop rustmomentjes met handwerkjes? Waar zou dat nu goed voor zijn? Hahaha, dus voor jou ook prijs…..?!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.