Aarrghh…

Natuurlijk!
Niet. Waarom zou het één keer meezitten voor die jongen??
Gisteren maar eens een terug-bel-verzoek neergelegd bij de voogd. Want het bleef ernstig stil van die kant. En dat terwijl Emiel dit weekend gaat verhuizen!!
En dan gaat het bij mij kriebelen.
En terecht…zo bleek maar weer.

Zojuist ging de telefoon… Voogd meldde zich..
na de gebruikelijke sociaal gewenste uitwisselingen wilde ik graag weten hoe het ermee staat?
“Nou eh… het gaat niet. De plek die Parlan voor Emiel gereserveerd had, is eh… gestagneerd zeg maar.”

“Dus de plek in Andijk gaat niet door?” En dat bleek inderdaad het geval. Potfur…. nu hoeft hij niet meer op Almata te blijven en nu is er geen vervolgplek!
Parlan moet nu een nieuwe plek zoeken… maar tot die tijd kan er ook geen school geregeld worden.
En Parlan is niet zo’n grote fan van mijn zoon…maar ze zullen toch echt moeten!

Arm ventje…hij wil daar zo graag weg!! En nu mag het ..en nu kan het niet.. 🙁20_993289GRN

Ik heb haar ook meteen maar even verteld van de nieuwe medicijnen bovenop de 4 tabletten tramadol die ik al dagelijks slik.
Dat ik voorlopig niet meer mag autorijden en dat het beter gaat met mijn bolletje, maar niet met mijn lijf.
Voorheen vond ik altijd dat zij zoiets niet hoefde te weten… dat ging over mij, en zij hoeft alleen maar voor mijn kind zorgen 😉
Maar ik heb gemerkt dat de verwachtingen die zij van mij heeft wel wat realistischer zijn nu ik wél vertel hoe het gaat.

Want je zou zeggen dat Emiel in dit geval gewoon meteen naar huis zou moeten kunnen komen. Maar dat kan ik niet. Nog steeds niet 🙁

9 thoughts on “Aarrghh…

 1. Rebecca says:

  Aaah, wat rot zeg 🙁 Echt heel sneu voor je grote mannetje.. Hoe kan het nou ineens niet meer doorgegaan zijn? Foutje bedankt? En jij wordt hierdoor weer eens extra geconfronteerd met je wel-willen en niet-kunnen. Bedankt voor de trap na, zullen we maar zeggen… pfff.. Sterkte voor allemaal!

  • Jolanda says:

   Tja…daar krijg je natuurlijk nooit antwoord op. Privacy he… Maar ik veronderstel dat de “doorstroming is ‘gestagneerd’ betekend dat er geen kamer vrijgekomen is??

 2. Jolanda says:

  mijn hemel … wat een toestand …. ik zit vol boze vragen .. voor een jongen die ik niet eens ken, maar waar mijn hart nu naar uit gaat.
  Lieve naamgenoot heel veel sterkte met deze nieuwe tegenvaller!

  • Jolanda says:

   Dank je! Je leest ook al een aantal jaar mee.. ik kan me best voorstellen dat je meeleeft. Dank je wel in ieder geval.. deze steun doet me wel goed ..XX

 3. Je kind je wil helpen,het gelijk weer je schuldig voelen omdat het niet gaat.Jolanda Als het niet gaat is het goed om het te zeggen.In mijn werk zeiden we altijd….zorg eerst voor je zelf,dan pas kun je goed voor een ander zorgen.Een dikke knuffel om alvast dit weekend door te komen.

 4. Gadverdarrie. Wat erg voor dat joch en hoe machteloos moet je je voelen in zo’n situatie. Als ouder zit je op afstand te kijken hoe anderen er een puinhoop van maken en je kind schofferen. Hoe achteloos ze zulke kinderen, juist zulke kinderen heen en weer schuiven. Ik vind het schaamteloos.

  • Jolanda says:

   Als het nou nog expres ging…of als er fouten gemaakt waren, dan kon ik nog op de barricades springen.
   Maar tegen overmacht doe je niks.
   Ik kan moeilijk naar de nieuwe groep gaan en het kind dat weg zou gaan, eruit zetten!
   Er moet gewoon structureel iets veranderen in dit land. … Maar ja…. ik ben vast niet de enige die er zo over denkt.

 5. Dyana says:

  Jeetje meid, wat erg! Wat moet dat een tegenvaller zijn voor hem. Dat dat toch allemaal niet beter geregeld kan worden in Nederland. Daar word ik echt verdrietig van. Hou je taai he! Dikke X

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.