Dagje Museon

Mensen die mij een klein beetje kennen, of al wat langer meelezen, weten hoe graag ik naar musea ga.
Een aantal jaar geleden mopperde ik daar over… over hoe ik nooit, maar dan ook echt nooit meer in de gelegenheid was om ergens naartoe te gaan. Dat mijn enige culturele uitje de opening en sluiting van het Molenseizoen van molen De Moel was…

Ik hoopte wel dat die tijd weer eens zou komen.
Tijd en het geld.. want een uitje met het hele gezin is een behoorlijke aanslag op je knip!

Eén van mijn wensen was om ooit eens naar de Wildlife Photographer of the Year  expositie in het Museon te gaan.
En laat ik nu toch getrouwd zijn met een fotograaf!! Dan moest het er toch echt een keer van komen!

We hebben het uitje gecombineerd met een bezoek aan het Museon. Bekend door zijn skeletten, fossielen en steeds wisselende exposities. Deze winter eentje over de Romeinen…over hun wegen, riolering en ..dakpannen!
Ja, die was ook nieuw voor mij 😉

Maar goed…. we zijn dus leuk weggeweest, een fijne dag gehad.
Help me alleen een volgende keer herinneren dat ik toch met de rolstoel ga..

Foto’s via onderstaande link!!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.450994564949662.96801.100001173660495&type=3

3 thoughts on “Dagje Museon

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.