Kinkaart? Goedemorgen!

Gisteravond zag ik bij Trudy een ‘kinkaart’…Nooit van gehoord, maar in wat ik las herkende ik duidelijk mijn vriendin. Aagje als ik ben, vroeg ik waar ze dit nou weer vandaan had, en ik kreeg een linkje. Meteen even mijn geboortedatum ingevuld, en vanmorgen zag ik mijn eigen tja..horoscoop?

Mijn mond viel open…

Je bent geboren op 19 februari 1972. Jouw geboortedatum geeft je volgens de Tzolkin (de heilige Maya kalender) een kinwaarde van 122. De ‘dirigent’ in je leven, ook wel je innerlijke kracht genoemd, is daardoor witte wind (IK). De witte kleur van de wind geeft aan dat je leven in het teken staat van het duidelijk specificeren en ook meer detail aan te aanbrengen. Je kunt de diepte in en er voor zorgen de zaken in balans te brengen.

Jouw toon ‘Vijf’.

De dirigent van je leven staat op toon vijf. Deze toon vijf, ook wel boventoon genoemd, is de toon van de uitstraling. Je dient krachtig te zijn. De Tzolkin zegt onder andere het volgende over jouw toon vijf: Je bent onderzoekend. Het is van belang dat je naar jezelf blijft kijken. Je vragende geest en je observerende natuur helpen je om jezelf beter te leren begrijpen. Je laat je leiden door je waarnemingen en je herinnert je dat je de unieke expressie van de Bron bent. Je bepaalt zelf wat er in je leven gaat gebeuren. Je bestuurt vanuit je eigen Innerlijke autoriteit je leven.

Jouw zonneteken ‘Wind’.

Het zonneteken wind georchestreerd je leven vanuit de kracht van je bezieling. Andere kwaliteiten die dit zonneteken jou geeft zijn: De oervader, kosmische adem, inspiratie en communicatie. Het leven is een paradox. De schaduwzijde van het zonneteken wind is twijfelen, gebrek aan inspiratie hebben, afstand nemen en te introvert zijn. De Tzolkin zegt het volgende over je zonneteken: Door te communiceren geef je vorm en gestalte aan de kracht van de geest. Je bent spiritueel, innovatief en fantasierijk. Je deelt je eigen geïnspireerdheid graag met andere mensen. Je bent veelzijdig en bovendien ook nog in staat om het licht in het donker en het donker in het licht te zien . Je bent idealistisch en wordt door het leven uitgedaagd om besluitvaardigheid te tonen en gemaakte afspraken na te komen. Ook dien je consequent en realistisch te handelen, je verantwoordelijkheden te nemen en je beperkingen te accepteren. Maak gebruik van het verrassingseffect. Open de ogen van alle mensen voor de onzichtbare wereld. Wees edelmoedig en je zult een zegen voor alle mensen in je omgeving zijn.

Jouw familie.

Je behoort tot de familie die ‘de weg voorbereiden.’ Wanneer je wilt weten wat dat precies inhoud en welke andere families de Tzolkin nog meer kent, zo ook de gidsen die bij je horen, je talent, je bedoeling van je leven, je partnerkruis en nog veel meer, kijk dan op onze website voor meer informatie. Wellicht is het bestellen van je potentieelprofiel een eerste volgende stap.   Wij raden je dit profiel van harte aan.

Ook eentje? Kijk op http://www.1320em.nl/webpaginas_kinkaart/kinkaart_formulier.asp

8 thoughts on “Kinkaart? Goedemorgen!

  1. Jolanda says:

    Gaaf he? Ik denk dat ik dat ‘Potentieel Profiel’ voor mijn verjaardag ga vragen.
    Ik zit op dit moment op een punt in mijn leven dat ik heel graag iets anders zou willen doen. Niet meer administratief..maar meer in hulpverlening of zoiets.
    Maar ja…daar heb ik de papieren niet voor! * Story of my life* 😉

  2. Rebecca says:

    Grappig, ik kon het ook niet nalaten en herken er wel wat in. Een paar dingen, die ook passen bij mijn sterrenbeeld weegschaal. Maar het meeste herken ik me niet in.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.