Bijzonder..

En weer ontdek ik een blauwe reiger in onze tuin. Deze keer pontificaal op de achterschutting..waar hij/zij een geweldig uitzicht heeft op de met goudvissen gevulde vijver bij de buren. “Kijk nou!! Nu zit ‘ie bovenop de schutting!!” zeg ik tegen de kids.
De tweeling weet zich los te rukken van de tv en komen kijken.
“Hij is dik” ,vindt Sydney.
“Hij is helemaal niet dik!!!” , vindt Boy.
Waarop Femke ( 2de jaars studente MBO-4 Dierverzorging) ook een duit in het zakje doet: “Hij is niet dik…dat is zijn vacht…………………”

Ik ga haar lesgeld terugvragen. Echt.

Foto via NU.nl gemaakt door M.van Kooten
(ik was te laat 😛 )

 

2 thoughts on “Bijzonder..

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.