Vrijheid

Afgelopen week kwam ik via via op Facebook op de site van Karina, eigenaar van Coachingspraktijk Close 2 nature.
De naam van haar praktijk sprak me direct aan en even scrollend vond ik de aankondiging van een actie. Stuur je naam, en zij wilde dan een wastekening ( met boodschap) voor je maken.
Omdat ik alweer een aantal weken zo’n onrustig, toch zoekend gevoel over me had, heb ik haar pagina ‘geliked’ en heel brutaal gevraagd of ik ook in aanmerking mocht komen.

Dat mocht, dus snel een recente profielfoto opgezocht en via een PB op Facebook verstuurd.
Gisteren mocht ik haar tekening en boodschap ontvangen.

Karina maakt gebruik van mijn foto, een kaart die zij trekt ( de blauwe met spiraal) en maakt dan de wastekening en krijgt daarbij de boodschap.
Ik was aangenaam verrast en kan me goed vinden in de boodschap.

Hierboven de kaart die ze getrokken heeft.


Hierboven de wastekening. En dan nu de boodschap:

Hallo Jolanda,

Hierbij zie je de tekening die ik vandaag voor je gemaakt heb. De boodschap die ik je erbij mag geven is:
Vrijheid
Het is tijd om uit je schulp te kruipen. Die schulp is je in het verleden van nut geweest, als bescherming voor je kwetsbare hart maar dat is niet meer nodig. De tijd is gekomen om jezelf ware vrijheid toe te staan. De wereld en je ziel hebben er allebei behoefte aan dat jij je licht en je hart laat schijnen. Laat het verleden het verleden en ga verder in het hier en nu. Uit je schulp kruipen betekent ook dat je anderen binnenlaat.
Op een diepere laag dan je tot nu toe kon. Op de tekening zie ik dolfijnen en walvissen.
Zilver oranje en wit. Daar zie ik passie en vrolijkheid. Als ik de tekening omdraai dan staan daar, naast het midden, de hoofdletters P O T E…ik heb het gevoel dat daar het woord potent wil staan. Jij bent potent. Je kunt stralen als een ster
Ik zie ook een soort van Mariabeeld (moederfiguur)
De ster (jij) staat in het midden. Tijd om te gaan stralen

Ik hoop dat je hier iets mee kunt Jolanda

 

Harte groet, Karina
http://www.close2nature.nl/

 •  Wat vind jij ervan?? 

8 thoughts on “Vrijheid

 1. Rebecca says:

  Bijzonder. Zelf heb ik altijd moeite om zulke dingen echt als boodschap te zien. Vooral, omdat het op zoveel mensen kan slaan…l
  Maar aan de andere kant heeft iemand ook de tweeling aan zien komen, dus ik kijk nergns meer van op 😉
  Geniet er van, de tekening is prachtig en de boodschap past ook zeker bij je!

 2. Esther van den Bergh says:

  De tekeningen die ik zag op haar FaceBookpagina zijn werkelijk allemaal prachtig! Echt ontzettend mooi en fantastische kleuren, heel apart om te zien.
  Wat betreft de boodschap die ze meegeeft, snap ik dat Rebecca zegt dat zij moeite heeft om zulke dingen als echt te accepteren.

  Ik vind dat je in dit soort zaken altijd voorzichtig moet zijn, omdat er altijd mensen zijn die via dit soort praktijken misbruik maken van anderen.
  In dit geval denk ik echter niet dat hier sprake is van misbruik of oplichting. Zij lijkt oprecht. Haar persoonlijke boodschap kun je voor kennisgeving aannemen, of je neemt er gewoon enkel dat uit mee wat voor jòu het nuttigst is. Je moet zoiets nooit als een voldongen feit of dè waarheid beschouwen….

  Toch denk ik dat zij als zij een heel goede intuïtie heeft en een soort van ‘zesde zintuig’, en iemand nog best veel kan vertellen en je dus kan verrassen. Je moet je alleen nooit blind staren op dit soort adviezen, altijd je verstand erbij houden. Alles met mate, ook dit soort parapsychologische zaken. Volg je hart, zeg ik altijd, maar houd je verstand erbij!

 3. Hallo Jolanda,
  Fijn dat je er iets mee kunt. Ik ben het helemaal eens met Esther. Het is een leidraad en jij hebt jouw eigen waarheid. Niemand weet beter dan jijzelf hoe het met je gaat. Alleen soms is het fijn om de kijk van een ander daar in mee te nemen. Geniet van de tekening. Als je het op prijs stelt dan kan ik hem ook naar je toe sturen.

  Hartegroet, Karina

 4. Ida says:

  Jolanda…je hart klopt…luister er naar want alleen die verteld je de waarheid….EN JE WEET HET ZELF WEL. En Karina maakt prachtige dingen, je hebt haar vast op mijn FB gevonden 😉

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.