2 jaar getrouwd

Nog maar 2 jaar.. officieel samen.

Ik wilde een gedicht maken maar daar ben ik niet zo goed in.
Schrijven lukt me beter .

De afgelopen 2 jaar waren jaren van settelen.. zo kan ik het wel beschrijven. Iedereen leek wat te wennen aan de nieuwe situatie. Een nieuw huis, een nieuwe school. Voor mij ander werk, maar ook gezondheidszorgen.

Ik ben je dankbaar voor je rust. Ook al weet ik dat dat je soms veel moeite kost. Helaas kunnen we niet alles met een vingerknip oplossen. De binnenvetter die je was ( en soms nog bent) komt steeds meer los en we leren elkaar nog elke dag een beetje beter kennen.

Ik ben je dankbaar voor je tomeloze inzet voor ons gezin. Ik weet dat je soms flink op je tong moet bijten als één van de kids ons afsnauwt. We weten  dat deze fase ‘puberteit’ heet en nee: ze maken het ons inderdaad niet makkelijk!! Maar je staat open voor gesprekken met me en laat me je de fases uitleggen… zelfs al val jij er midden in.

Ik ben je dankbaar voor je zorgen. Je gaat met me mee als ik je nodig heb, en zorgt beter voor de kinderen dan de biologische vaders ooit gedaan hebben. Je ontzegt jezelf heel veel om de kinderen naar school te kunnen  laten gaan. Hierbij beloof ik je dat ik er alles aan doe om zelf snel te herstellen, zodat ik weer kan bijdragen in die zorgen en er weer ruimte komt voor jouw ontwikkeling. Misschien kunnen we zelfs onze dromen waar maken….later als we groot zijn!

Lieverd, ik hou elke dag meer van je.  Ik ben blij dat we samen de sprong hebben durven nemen en hoop dat we nog heel veel van elkaar mogen leren.

Liefs, je vrouw

16 thoughts on “2 jaar getrouwd

 1. Silvia says:

  Gefeliciteerd en in gesprek blijven met elkaar is de enige manier om samen verder te komen! Ik wens jullie dan ok nog heel veel jaar samen. Gezondheid heb je niet in de hand en ik kan alleen maar hopen dat er op dat vlak rust komt en dat wens ik je ook toe! Xxx

 2. Irene Duijn says:

  Van harte gefeliciteerd, wat heb je jouw gevoel weer mooi verwoord! Hou dat vol om het naar elkaar toe uit te spreken dan sla je je samen overal door heen en kun je heel veel hebben.xxx liefs van ons

 3. Dick Haring says:

  ehhhhhhhhhhhhhhh, wat heb ik als simpele maar leuke en lieve +aardige wervershover aan toe te voegen????

  het is echt vanuit je hart geschreven.
  ik weet nog wel dat je pas verkering met Marc had toen je zei dat jij naar een dancefeest ging met vrienden van Marc, en dat de brave borst op de kinderen ging passen.
  toen wist ik eigenlijk al wat voor kanjer het was en nog steeds is!!!!!
  en wat ons nog rest is jullie nog vele mooie jaren samen mogen hebben!!!

  • Jolanda says:

   Ha!! Dat je dat nog weet! Dat vind ik nou lief 😀

   Ja…mijn muziekkeuze is niet echt de zijne..zeg maar, haha!

   Dikke kus voor jou en Betty 🙂

 4. Linda says:

  Wow….mooi geschreven Jolan…krijg er gewoon kippevel en tranen in m,n ogen van….
  Ik wens jullie nog heeeeeeeeeeeeeeel veel jaartjes saam en natuurlijk gefeliciteerd!!
  Dikke kus en knuf,Lin.xxxx

 5. Wat supermooi geschreven. Ik wil ook even van de gelegenheid gebruik maken om jullie te feliciteren! Ik hoop dat jullie voor eeuwig van elkaar kunnen genieten.

  Ik weet niet of je mij nog kunt herinneren? We kwamen heel lang geleden bij elkaar op de weblog bij weblog.nl. Ik ben er destijds mee gestopt maar onlangs weer voorzichtig mee begonnen. Nou zat ik de reacties op oude logjes na te lezen en zag dat er bij jouw reactie een foto stond. Wat leuk; je schrijft dus nog steeds! Ik kom binnenkort even bijlezen. Moest je toch even opzoeken en kon meteen feliciteren. Zo, lijkt wel een hele log op deze manier hihi.

  Groetjes,
  Emmelinda

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.