Terzijde

Kamperen..

De tweeling viert vakantie in de achtertuin. Marc heeft zijn tent tevoorschijn gehaald, dus de heren gaan kamperen! 
Na het gebruikelijke geklier ‘ik kan niet slapen’..’ik hoor rare geluiden’.. ‘ik heb een zere vinger..voet..knie.. *vul maar in*  ed, werd ik het zat en heb ik op zeer duidelijke manier erin gepompt dat ik nu NIEMAND meer wil horen… anders trek ik de matrassen er weer uit en mogen ze in hun eigen bedjes slapen! 
De enige reden om eruit te mogen, is om te plassen!!

Die optie had ik natuurlijk niet moeten geven….*zucht* 😉

3 thoughts on “Kamperen..

  1. Trudy says:

    Oude emmer bij ze zetten en vertellen dat ze daar in mogen plassen tot hij vol is. Dan pas mogen ze naar binnen. Maar het is heel herkenbaar dat kamperen in de achtertuin.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.