Genieten

Vandaag een heerlijke 2 uurtjes alleen met Emiel gehad.
De situatie is wat gewijzigd.. mocht Emiel eerst nog het ‘hele’ weekeind komen, sinds kort is er besloten dat hij 1 dag in het weekend, en 1 dag onder begeleiding door de weeks thuis mag komen.
Dat heeft als voordeel dat hij in het weekend niet te lang de boog gespannen hoeft te houden ..( en ik ook niet) .
En op de dag door de weeks, krijgt hij begeleiding mee. Die observeert ons en kan de puntjes op de i uitleggen aan mij….en door de weeks is de rest naar school!
Ik heb dus ECHT de tijd alleen met hem.
Ook wel prettig!!

Eigenlijk lag voor vandaag in de planning dat we naar zijn oude woongroep zouden gaan. Mijn zoon wil heel erg graag zijn excuses aanbieden aan de leiding die de bewuste avond aanwezig waren, en ook aan zijn groepsgenootjes. Want dit is niet hoe hij het af wilde sluiten….geboeid afgevoerd worden.
Helaas kwam er dus wat tussen…de leiding kon pas na 4 uur aanwezig zijn, en door het mooie weer waren ook alle kinderen buiten. Logisch.
Maar wel een grote teleurstelling voor mijn helemaaaaaal niet zenuwachtige zoon 😉

We hebben de planning dus wat aangepast. Emiel’s maatschappelijk werker kwam Emiel gelukkig toch brengen. Na een kop koffie ging hij zijn eigen weg…en wij ook! Op naar Wervershoof…even lekker afkoelen aan het strandje 😉

 

 

 

Het zijn die kleine momentjes… komende zaterdag komt hij ook weer thuis. Van minuut tot minuut moet ons dagritme vastliggen. Niet makkelijk met 5 kinderen!
Maar we hebben al een paar leuke ideetjes…. het komt vast goed 🙂 

2 thoughts on “Genieten

  1. Rebecc says:

    Dat is nogal wat:zo’n strak dagritme, maar als hij er wel bij vaart… Het ziet er gezellig uit op de foto’s in ieder geval!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.