Ema ..dag 5 !

Weer even een klein verslagje van onze Bosnische dame.  Er zijn nog een heleboel dingen eng…maar even later loopt ze er zonder problemen langs. Heel bijzonder!
Ze doet alles voor een boterham…dat is eigenlijk nog lekkerder dan die droge hondenkoekjes 😉

De nachten gaan perfect.. ze ligt heerlijk in de bench en geeft geen kik! Ook gaat het al steeds beter met de katten. Schoof ze eerst weer achteruit de bench in als ze er al één zag, nu durft ze al bijna langs ze te lopen.
Ema is het liefst in het parkje.. het winkelcentrum levert nog veel spanning op. En misschien heb ik haar daar wat teveel gestimuleerd. Gisteren had ze echt even een terugslag.  Om alles bang.. vluchtgedrag en ze kwam ook in huis bijna niet naar je toe. Maar misschien pikte ze ook veel van mij op, want ik had  ook niet zo’n topdag 😉

Vandaag gaat het weer een stuk beter! Zo kwam ze vanmorgen kwispelend naar me toe… Ze wilde graag mee naar buiten.

Omdat we gisteren misschien een beetje teveel nieuw terrein ‘onderzocht’ hebben, heb ik de wandeltocht van vanmorgen maar flink ingekort  en een half uurtje in het park gelopen.
Ook voor mijzelf niet verkeerd ;-).
Wat een verschil met gisteren! Haar staart zit blijkbaar niet vast onder haar kont geplakt, maar ze liep zowaar ontspannen de straat uit!
In het park ging het prima… kleine hondjes zijn geen probleem, maar honden zo groot als zijzelf, en vooral zwarte honden leveren nog wel wat uitdagingen op.
Op de weg terug trok het al aardig dicht en ja hoor…. Precies toen we bij de straat waren begon het weer flink te hagelen. Geen goed tijdstip om kennis te maken met de buren!
We schuilden nog even onder de paraplu…zo’n handig ding!! Een mini-afdakje!!
Je zag haar denken!!  Leuk om te zien hoor…eerst wilde ze vluchten, totdat ik haar op mijn hurken  riep en haar voorzichtig ‘binnenhaalde’ …zodra haar kop onder de plu was, zat ze met 1 sprong bij me en  keek zeer geïnteresseerd naar dat mini-afdakje en gaf  een flinke lebber op mijn wang. 🙂

Inmiddels zit ik lekker aan de koffie op te warmen, en heeft Ema haar knauwtje weer!  Beter dan haar deken slopen 😉

One thought on “Ema ..dag 5 !

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.