Opening nieuwe Speelwagen

 

 

 

 

En alweer een nieuw begin! We blijven bezig 😉
Vandaag werd de nieuwe school in gebruik genomen. En hoewel je nog over het fietspad moet lopen, omdat het laatste stukje stoep ontbreekt, de entree naar de school nog één bagger- en zandzooi is, kun je al wel zien dat als het eenmaal af is, het een geweldige nieuwe plek is. Net buiten het dorp, met vanuit alle lokalen een prachtig uitzicht.
Geen stinkende toiletten, geen tocht en ruime gangen. Héérlijk toch! 

Ik hoop dat iedereen snel zijn/haar draai zal vinden in dit gebouw en dat de samenwerking met de andere school, het kinderdagverblijf, de bilbiotheek, de sportschool en alle andere gebruikers van het Multifunctionele centrum zeer voorspoedig en langdurig zal zijn 🙂

 

 

 

 

 

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.