Dagje ‘weg’

Emiel keek er al zo lang naar uit. Een paar uur zonder toezicht….even buiten de poort. En ondanks dat mijn lijf me vandaag hopeloos in de steek liet, zijn we natuurlijk gegaan! 🙂 Voor het eerst sinds hij op 14-10 werd ‘besloten’..
Na een oproep via Facebook en Twitter om suggesties heb ik besloten om via Slot Zeist, naar Bunnik te rijden.  De bedoeling was om ook nog even een stuk te wandelen, maar dat hebben we maar even gelaten. En 3 uur is toch wel heel kort hoor .. 

Er viel me veel op aan mijn grote zoon. Letterlijk, want hij heeft inmiddels zijn moeder ingehaald..qua lengte! Zo luisterde hij enorm goed, legde zijn telefoon weg toen ik zei dat ik het wel begreep dat hij even lekker aan het smssen was, maar dat ik het niet gezellig vond. Hij liep keurig naast me zonder van de ene kant van het pad naar de andere kant te vliegen, en herinnerde zich dat hij niet ‘nonchalant’ met zijn handen in zijn zakken mocht lopen.. (stoere houding..handen in je zakken, schouders omhoog en broek over de bilspleet) …dat deed hij dus NIET! Wat goed!! Ik moest wel lachen toen bleek dat bij het pannenkoekhuis http://www.theehuisrhijnauwen.nl een leuke speeltuin aangelegd was en mijn 14 jarige dolgraag even van de glijbaan wilde! Dat mocht, maar dan zou ik er wel een foto van maken. 😉  Na een kleine stilte besloot hij dat het dan misschien niet zo’n goed idee was 😛

Eenmaal binnen ( jeetje wat was het druk!! ) kregen we de kaart en ook toen wilde hij graag de kinderpannenkoek ..”Met Verrassing”.. Wat een lekker joch is het toch… hij koos uiteindelijk toch voor de pannenkoek met Ben & Jerry’s ijs. 
We waren net op tijd terug op de groep en hebben heel erg genoten van deze dag!

 

 


 

 

4 thoughts on “Dagje ‘weg’

  1. Silvia says:

    Wat gaaf dat dit zo’n positieve middag is geweest! Hier kunnen jullie beiden weer ff op teren. En natuurlijk biedt dit ook perspectief voor de volgende keer.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.