Het gaat beginnen!

En nu gaat het echt spannend worden! De kogel is door de kerk, we hebben tijdens onze vakantie het verlossende nieuws gekregen: We kunnen beginnen met de aanschaf van ons eigen huis !!
Marc’s ouders hebben een woning aangenomen in Nibbixwoud en dus kunnen wij de hypotheek gaan rondmaken, verf uitzoeken, meubels kiezen, nieuwe oppas gaan zoeken en nog heel erg veel meer dingen regelen.
En om eerlijk te zijn: Ik vind het doodeng.

Wie had dit nou kunnen denken een paar jaar geleden? Ik zeker niet!
Gelukkig hebben Marc en ik aardig dezelfde smaak qua inrichting en aankleding, maar hebben we beiden absoluut geen kaas gegeten van alle financiële rompslomp die zoiets met zich mee gaat brengen. Voorzichtig zijn wij dan ook aan het informeren waar wij rekening mee moeten houden. Waarom in dezelfde poel stappen als iemand anders dat al gedaan heeft?
Ook willen we wel wat dingetjes aanpassen in/aan de woning, en hebben we daar ook al wat ideeën over. Maar hetgeen wat ons al wel een beetje slapeloze uurtjes bezorgt, zijn die valkuilen, modderpoelen en addertjes onder het gras… vooral financieel. Wie heeft nog goede tips voor ons en of wil zijn/haar ervaringen met ons delen?

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.