Fast 5 !!

Universal Pictures NL 21 april
Beste Jolanda,

Van harte gefeliciteerd, u heeft twee toegangsbewijzen gewonnen voor de speciale premère van FAST & FURIOUS 5 in aanwezigheid van Paul Walker, Dwayne Johnson en regisseur Justin Lin op dinsdag 26 april a.s. in Pathé Arena, Arenaboulevard 600 te Amsterdam. Voor een routebeschrijving naar het theater verwijzen wij u naarwww.pathe.nl.

Graag horen we zsm en vóór zaterdag 23 april van u, of u gebruik zult maken van deze twee plaatsbewijzen, pas dan leggen we de kaarten voor u klaar. Deze zijn dan af te halen op de avond zelf bij de LAST MINUTE BALIE vanaf 18.45 uur.

De deuren van het theater gaan open om 19.00 uur. Het programma in de zaal met aansluitend de filmvertoning begint om 20.00 uur precies. U heeft vrije zitplaatsen, wij verzoeken u dan ook vriendelijk om tijdig uw plaatsen in te nemen en zoveel mogelijk aan te schuiven.

De boulevard rond de Arena staat deze avond vol met getunede auto’s, sexy dames, Braziliaanse live muziek en dansacts. Vanaf 16.00 uur zijn de auto’s al te bewonderen voor het publiek. Mocht u een indruk willen krijgen van de feestelijke FAST & FURIOUS 5 sfeer rond de Pathé Arena dan raden we u aan om tijdig aanwezig te zijn.

Wij willen u er op attent maken dat de kijkwijzer van de film is.

Tot slot, mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan verzoeken wij u dit telefonisch kenbaar te maken bij xxx, xxxxxxxxxxxxxxxx. In dat geval kunnen wij andere mensen, die op de wachtlijst staan, in de gelegenheid stellen om te komen. Alvast bedankt voor de medewerking.

Let op!
Om de doorstroom bij Pathé Arena zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Voor u als genodigde is er een speciale ingang via de rode loper naar de zij-ingang van het theater. Dit is niet de hoofdingang en bevindt zich links van de reguliere ingang. De toegang tot de rode loper is alleen vanaf de stationskant. Wij willen u als gast dan ook vriendelijk verzoeken om alleen gebruik te maken van deze route.

Tot dinsdag 26 april a.s.!

Met vriendelijke groet,

Publiciteitsteam Universal Pictures International

http://www.fastandfurious5.nl/

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.