Een bijzonder weekend

Zo voelt dat dus, een ‘normaal’ weekend. Ik moest zaterdag echt met de kinderen naar Hoorn. Allemaal uit hun schoenen gegroeid, of gewoon toe aan een sandaaltje. Met 4 kinderen is dat geen peuleschil, en naar de stad gaan met mijn kinderen is nou niet een van mijn favoriete bezigheden. Ik was dan ook enorm blij met de hulp die ik kreeg. Hij hield de overige kinderen bezig, terwijl ik op dat moment al mijn aandacht kon geven aan het kind wat op dat moment aan de beurt was. We hebben heel burgelijk een patatje gegeten en hebben zelfs even over de markt gelopen. Weliswaar aan het eind van de middag, maar ik had evengoed klotsende oksels.
Dank je wel Marc, voor al je geduld en het balletje balletje spelen met de kinderen
Klinkt misschien raar, maar deze moeder heeft gewoon pleinvrees als ze met haar kinderen over een markt moet lopen. Ontstaan op de markt in Lunteren, waar ik met een tweeling in de wagen ( O Marie…KIJK!!! EEN TWEELING !! ) en ik dus geen stap verder kon zetten, terwijl Emiel het op een lopen zette, Femke plotseling aan de andere kant van de kraampjes gingen lopen en ik het zicht op kleine blonde Siebe verloor tussen alle vreemden. Ik heb er een tik aan overgehouden ja.

Maar goed, het ging perfect! Mijn zelfvertrouwen is weer een beetje vergroot. Vandaag opende het molenseizoen in Wervershoof. Wederom met Marc naartoe geweest. Als fotograaf moet je daar een keer geweest zijn tijdens de Wielerronde van Noord Holland vind ik  . Hij heeft dan ook mooie foto’s kunnen maken geloof ik. De kinderen hebben zich opperbest vermaakt en zijn tot helemaal boven in de molen geklommen.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.