Terug naar af…

Gisteren is mijn ex ( de vader van de 3 oudsten) hertrouwd.
Geen gezellige dag, als ik de kinderen mag geloven. Emiel was er ook, en die was ( zoals te verwachten) onstuitbaar en weer erg handtastelijk en dwars. Ook heeft Femke knallende ruzie gehad met haar vader. Erg gezellig dus (NOT) en ze heeft dingen zien gebeuren en gehoord uit de mond van haar vader, die haar laaiend maakten. ( Volgens hem is zij er de schuld van dat Emiel weer gaat verhuizen)  Op mijn aandringen heeft ze dan ook contact gezocht met de voogd. Ze hebben officieel niets meer met elkaar te maken, maar ergens anders kan ze niet terecht.
Zoals te verwachten viel, was voogd weer eens niet aanwezig. Gebeurt wel vaker…..

Vandaag werd ik teruggebeld door een voor mij onbekende dame. Ze stelde zich netjes voor en vervolgde met : en ik doe nu de zaak Emiel de Ligt. PARDON?? Dat is dan al geen goede binnenkomer bij mij…mijn kind is geen zaak!!
Ze voelde zelf ook wel dat dat geen goed begin was. Ze verontschuldigde zich want ze had zich nog niet ingelezen in Emiel’s dossier, maar ze belde omdat er een berichtje lag dat Femke gebeld had.
Tja..die zit nu op school, en nee, die kunt u niet op haar mobiel bellen dus. Jazeker kan ik u tot bepaalde hoogte vertellen waarom Femke belde, maar ik heb liever dat ze dat zelf verteld. Ze heeft toch al zo het gevoel dat haar verhaal er niet toe doet bij haar vader en instanties. Jazeker kan ik vragen of ze haar verhaal kan doen via mail, als dat de kortste lijnen zijn tegenwoordig….

Nieuwe voogd wist nog wel even tussen neus en lippen door te melden dat Emiel toch in Groningen in een instelling geplaatst gaat worden.. WAT???
Ik had weken geleden wel die ‘roddel’ gehoord, maar dat was allemaal nog lang niet zeker. Nu blijkbaar wel. Goh…en moeder hoort het weer eens als laatste?? Tja natuurlijk, want hoe moet je een moeder zonder auto, gaan vertellen dat haar zoon aan de andere kant van Nederland geplaatst gaat worden? Letterlijk tegen de Duitse grens aan.
Hoe en wat het nu verder gaat weet ik niet… Nieuwe voogd gaat zich eerst inlezen en zal dan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Dan zal ik meer horen..

Vind iemand het gek dat ik de zon ff niet meer voel, en dat ik weer helemaal koud en verdrietig ben?? Ik wil schreeuwen, vechten, janken …ik wil NU naar hem toe en hem ophalen en op zolder verstoppen zodat NIEMAND meer met hem kan sollen.  Waarom nou zo ver weg…is hier in de buurt niets?? Ik gaf toestemming om eventueel in Friesland ( beetje deze kant graag) en eventueel in Flevoland te zoeken naar een plaatsje…niet in Duitsland!!!Mijn zoon… zo ver weg. Maar je bent in mijn hart hoor jongen!!!!!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.