Mijn mooiste cadeau..

..heb ik al gekregen.  Vandaag, een dag voor mijn verjaardag, bracht de postbode mij al 3 kaarten. Er zijn jaren geweest dat dat er minder waren, dus ik voel me nu toch al wel een beetje jarig.  Een enveloppe viel op..waarschijnlijk omdat hij zo dik was.

Mijn zoon, mijn heerlijke lieve kwajongen, die het de laatste weken weer zo zwaar heeft met alles en iedereen, maar vooral met zichzelf, heeft de rust gevonden oorbellen voor mij te maken!!
Sorry voor iedereen die mij nog een cadeautje of een kaart gaat geven morgen, maar hier kunnen jullie echt niet tegenop!!

Lieve Emiel, ik weet dat je morgen niet kunt komen omdat je een weekje aan het uitrazen bent op Ameland, maar ik wil je laten weten dat ik verschrikkelijk veel van je hou, en dat het het allermooiste cadeau is dat ik gekregen heb
En natúúrlijk draag ik ze morgen, en ook volgende maand, als jij jarig bent!!
En misschien wordt er morgen wel een mooie foto van mij gemaakt…kun je alvast zien hoe ze me staan

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.