Zou jij het doen??

Telefoon. Privénummer. Niet opnemen…dat is toch weer zo’n aansmeerdame of heer.
Hmm..de voogd belt ook vanachter een afgeschermd nummer…toch maar opnemen dan?

DOM!!!! Dag mevrouw… u spreekt met Huppelkutje Tuthola namens XXXX . U zoekt een partner hè?? Ja..dat heeft u ingevult op internet.

Busted.
Eh..ja…een paar weken geleden heb ik voor de gein zo’n persoonlijkheidstest ingevuld. Misschien dat ik door zo’n test het ook voor mezelf duidelijker zou krijgen wat ik nou eigenlijk zoek. De test was gratis inderdaad..de uitslag niet. Daar moest ik € 30,= voor betalen.
Tja…laat maar…door de vragen die gesteld werden was mij alweer een beetje duidelijker wat ik wel, en wat ik niet wil. ( Zie blog ‘Naar aanleiding van…’ ) Maar ja… die gegevens hebben ‘hun’ dus ook.
En nu werd ik gebeld…”want in uw woongebied en met uw wensen denken wij u zeker op korte termijn aan die leuke man te kunnen voorstellen.”
Waarom kap ik niet af?? Ik heb daar alle reden toe…ik zet net de pannen op tafel!! Waarom ga ik in gesprek met haar? Waarom luister ik überhaupt??

Het bedrijf ( hetzelfde als “De Liefdesmakelaar” op tv…kent u toch wel mevrouw?? Eh ja…dat is toch dat programma dat ik meteen wegzap??  ) nodigt je eerst uit voor een persoonlijk gesprek. Want plaatjes aanklikken kunt u zelf wel op uw pc
Ik vertel haar mijn burgerlijke staat.. Bijstandsmoeder die heftig werk zoekt. 4 thuiswonende kinderen, 1tje buitenshuis. Zoekt een buitenmens…in ieder geval geen bankhanger of pc-fanaat.
Volgens Huppelkutje zijn er mannen zat die juist iemand zoeken met kinderen ( mijn nekharen gaan dan alweer overeind…waarom zoeken ze kinderen??) Nee Jolan…stoppen! Ze zijn niet allemaal verknipt!!

Maar goed…of ik zaterdag naar Amsterdam kan komen voor een persoonlijk gesprek.Wow…dat gaat me ff te hard. Nee.. ik heb, zoals gemeld, kinderen ( en een diner-date  )
“Maandag dan?” ..eh..nee…’s morgens ga ik sporten en daarna heb ik een afspraak met een goede vriendin om naar de Action te gaan. “Hoe laat bent u terug dan??..U kunt ook later komen..”
Nou ja zeg… het is dat het zo’n aardig mens is, en ik volledig ingepakt ben door haar duidelijke ‘buiten het schema’ opmerkingen. En dan legt ze me uit: “Sorry dat ik opdringerig overkom, maar het is de bedoeling dat ik binnen 3 werkdagen een intake met u heb. Verder gaat onze agenda niet, omdat we er dan mensen bij moeten aannemen. We hebben ongeveer 80 tot 90 intakegesprekken per dag. Donderdag de 19de dan??” Nee sorry…dan ben ik jarig

Ze schiet in de lach:” Ik kan u misschien wel meteen aan die leuke man voorstellen ( waarom krijg ik het gevoel dat ze nu met een mannelijke collega zit te flirten??) …dat zou een leuk cadeau zijn toch?” Ja..dat zou het zeker.. het klinkt bijna aanlokkelijk. We nemen afscheid met de afspraak dat zij me volgende week vrijdag belt. Nogmaals van haar kant met de geruststelling dat er echt wel mannen voor mij rondlopen. Over de prijs die mij die man gaat kosten kon ze niks zeggen.. dat hing van allerlei factoren af. Maar dat zou mij allemaal duidelijk worden tijdens het kennismakingsgesprek.

En nu weet ik het dus ff niet. Het zou leuk zijn als ik inderdaad iemand zou vinden die bij mij en de kinderen zou passen. Eentje die aan al mijn ( Ho..stop..reëel blijven Jolan!!) veel wensen zou kunnen voldoen. Ik bedoel..waarom nog 6 keer mijn kop stoten als ik met hulp meteen een leuke zou kunnen krijgen?? De kids staan erachter…”Doen mam…. Lachuh!!” was de reactie van Fem.

Iemand ervaring met dit soort bemiddelingsbureaus?? Wat zou jij doen??

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.