Naar aanleiding van…

Ik kreeg wat privé berichtjes over mijn vorige blog(je)
Of ik niet wat erg stellig was, en of ik niet alle mannen over één kam schoor…en of ik niet bang was mensen af te schrikken.
Eerlijkheid gebood me om met een objectieve bril ( ik geef toe…ik moest ‘m even zoeken) de boel nog eens over te lezen.
Ik kwam tot de conclusie: ja, misschien en nee

Ja, ik geef toe dat mijn woorden aan duidelijkheid niets te wensen over laten. De intimi die mijn 2 exen kennen weten dat ik me nog mild heb uitgedrukt. Ook mijn wensen en ‘revelations’ over mijn relaties zijn eindelijk duidelijk geworden voor mij, dus waarom mag ik daar niet duidelijk over zijn? Ik sta heus open voor nieuwe ervaringen. Maar ik weet in ieder geval heel goed wat ik NIET meer wil

Misschien scheer ik alle mannen over één kam. Mijn excuses daarvoor. Natuurlijk is niet iedereen hetzelfde, natuurlijk zitten er ook goeie tussen…(maar meestal zijn die al bezet). Waarschijnlijk is er iets in mijn manier van doen, waardoor ik dat soort typesaantrek aantrok.
En is daardoor mijn visie op relaties wat grijs gekleurd. Laat ik duidelijk zijn…ik zweer de mannen niet af!!
Maar ik vind mezelf te veel waard om genoegen te nemen met een one-night-stand, ik wil mijn kinderen niet meer blootstellen aan mensen die een paar weekjes geïnteresseerd lijken te zijn, en dan niets meer van zich laten horen. Of mijn kinderen voor te stellen aan mannen, die zij in één oogopslag al niks vinden.

Ik ga meer voor de soul-mate. Als daar meer uitkomt, is dat geweldig…en als na een tijdje blijkt dat de sex ook goed zit…he…dan hoor je mij echt niet hoor
Ik zoek ( niet aktief..dan ga je ook de fout in) een vriend, iemand waar ik interesses mee kan delen, iemand die gewoon langskomt voor een kop koffie, een spelletje dammen of mens-erger-je-niet met de kinderen, iemand die het leuk vind om naar een tentoonstelling te gaan of een eind te wandelen op een mooie zondag. In ieder geval iemand die niet claimt, zijn eigen leven heeft en zichzelf ook zonder mij weet te vermaken. Gewoon….. gewoon!!

Nee, ik ben niet bang dat ik mensen afschrik. Als ik schrijf dat ik geen relatie meer wil met aandachtopeisende mannen, en je voelt je daardoor aangesproken, zegt dat meer over jou dan over mij…toch??
Als ik mensen afschrik die niet tegen de waarheid kunnen…doei!!
Ik heb geen tijd meer om spelletjes te spelen, ik wil niet voorgelogen worden. Ik haat het als mensen dat bij mij doen, en ik vind ook dat ik dat soort behandelingen niet verdien. Zeg wat je wilt..en kan ik daaraan voldoen: dan doe ik dat graag. Maar speel geen mind-games!
Eerlijkheid duurt het langst…en als jij een droomwereld, waarin jij de hoofdrol speelt wilt creëren: ga je gang!! Ik hoop alleen dat ik snel wakker wordt en reken erop dat ik eruit stap.
Ik wil gerust dingen voor je doen, ik wil gerust klaarstaan in tijden dat je me nodig hebt, maar waardeer dat dan ook.. ik pas er voor om een spel te spelen, zodat jij je beter voelt..

Aanrader: www.heinpragt.com
Een site waar ik uren kan surfen.. en waar ikzelf ook tot rustgevende inzichten kom

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.