Update

Zo, om in een keer alle vragen in de privémailtjes te kunnen beantwoorden: Nee, het gaat nog niet beter.
Mijn laatste blog is van vrijdagavond, dus ik zal even updaten.
Zaterdagavond zijn we weer op de huisartsenpost belandt. Sydney was toen vanaf donderdag met zijn kuur bezig, maar er was nog geen enkele verbetering zichtbaar. Hij bleef koorts houden, hoesten en at niet en het allerbelangrijkste: hij dronk ook niet. 1 plasje over de hele dag kan echt niet. Ook Boy had ruim 40 graden koorts en de paracetamol kreeg dat niet meer naar beneden. Ook leek hij wel wat naar zijn oor te grijpen, maar echt duidelijk was het niet.
In Hoorn bleek dat inderdaad allebei de mannen een keelontsteking, en een oorontsteking erbij hadden…naast de volle longen dus. En Boy had een ontstoken oog..het was net Graaf Dracula  . Conclusie: een virusinfectie…niet te behandelen.

Zondag was een luie dag voor ons, waarbij je alleen maar op de bank gehangen hebben en dvd’tjes hebben bekeken. Situatie bleef onveranderd.

Maandagochtend weer naar de huisarts. Boy bleef koorts houden. Sydney at wel weer wat, maar had zijn oplevingen en crashte weer net zo hard. De huisarts gaf ze neusspray tegen de oorontsteking. Allebei hun eigen flesje..weer € 10,= …hoppa!
En dan gaat het ’s avonds helemaal mis. ’s Middags had Boy opeens een bloedneus.. maar toen ging er geen belletje rinkelen. Als ze in bed liggen geeft Boy opeens een enorme gil. Ik speer naar boven en zie hoe Boy bloed hoest. Ik schrik me rot, trek hem overeind en zie dan het bloed uit zijn neus komen. Gelukkig. Hij heeft dus ‘gewoon’ een bloedneus, maar heeft dat zo te zien al een tijdje weggeslikt.
De bloedneus duurt uiteindelijk tot half 2 ’s nachts. Ik heb in die tussentijd de auto opgehaald en contact gehad met het ziekenhuis.
Conclusie is dat mijn zoontje allergisch is voor de neusspray… bijzonder, maar niet onmogelijk.
Hij blijft de hele nacht hoesten en ik denk dat ik misschien 3 uur geslapen heb..alles bij elkaar.
Vanmorgen dus weer de huisarts opgebeld. In overleg gestopt met de neusspray, en ik mag ( eindelijk!!!) een kuurtje voor Boy gaan halen. Gelukkig heeft mijn moeder vandaag vrijgenomen en kan ik een paar uur slapen…wat een luxe!!!

Boy wordt weer wakker met 39 graden koorts en oogt steeds zieker. ’s Middags krijgt hij weer bloedneuzen die moeilijk te stoppen zijn. En wéér hangt mama in de telefoon. Dokter wil het nu met eigen ogen zien, dus ik ben heel blij met mijn leenauto en kan meteen komen.
Het is inderdaad nog steeds de allergie-bloedneus, en ik kan er weinig tegen doen.
Ik krijg wel te horen dat hij met zijn kuur morgen MOET opknappen, anders wordt hij opgenomen

Sydney’s kuur tegen de longontsteking is bijna op, maar hij hoest nog wel heel erg. Gelukkig zit het wel los nu ( we moeten regelmatig dekking zoeken…als Sydney hoest gaat dat met brokken  ) Zijn keelontsteking en enkele oorontsteking zijn redelijk onder controle, maar hij krijgt nu wel hoestdrank met codeïne ..iets dat eigenlijk helemaal nog niet mag. Hij reageert gelukkig heel goed op de neusspray en de seretide. Hij eet gelukkig ook weer wat, al is het helaas alleen nog maar brood zonder korstjes met appelstroop….het is in ieder geval iets!!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.