Goed Nieuws!!

En na de downs volgen vanzelf de ups weer ..Leven moet je leuk maken, en dat lukt me prima!!
Allereerst het goede nieuws dan maar?? De OTS van Femke en Siebe wordt NIET verlengd!!
De voogd heeft geen aanleiding gezien om het in stand te houden, dus de kinderrechter zal gevraagd worden de boel te ontbinden.
Na 2 jaar ben ik dus weer een goede moeder
Klinkt raar, maar ik heb wel een hele tijd gehad dat ik behoorlijk aan mezelf twijfelde..ondanks dat ikzelf wel beter wist.
De OTS is uitgesproken omdat ( zoals de meeste eigenlijk wel weten) paps z’n handjes iets te los had zitten. En hij bracht zijn geloofsovertuiging nou niet bepaald kindvriendelijk over. “Hij die zijn kinderen liefheeft, tuchtigt ze” nam hij wel heel serieus..
En ik was in die tijd een beetje overspannen…  klein beetje maar hoor

Het is goed geweest zo. Ik heb ondanks al mijn gemopper ook een hoop steun ontvangen. En ook de kinderen zullen het op een bijzondere manier wel missen. Want dit betekend dat ook Netanja niet langer mijn gezinscoach zal zijn.
Mijn praatpaal en steunpilaar in alles ( over de kinderen, financiële zaken, mijn toch wel behoorlijk hectische verleden ,en gewoon dom lullen ) gaat gewoon per 1 oktober stoppen. Dat is dan weer een down-side
Maaaar..dit houdt ook in dat ik geen verantwoording meer hoef af te leggen, dat ik niet meer het gevoel hoef te hebben dat ‘iedereen’ me in de gaten houdt en dat ik nergens meer heen hoef voor hulpverlening, – of evaluatiegesprekken!!
En die stempel is eindelijk van me af
Wat een rust !! ( Behalve dan voor Emiel, maar die zal sowieso tot zijn 18de onder toezicht blijven staan..)

Hulpverlening zal aan mij op vrijwillige basis worden voortgezet door BJZ. Paps krijgt nog wel gedwongen hulpverlening. Was hij niet blij mee, Femke en ik wel
Siebe vroeg zich wel af of het nou goed of slecht was.. Toen ik zei: voor jou slecht, want we gaan nu niet meer op vakantie ( aangeboden door LdH) en je krijgt geen cadeautje meer van de Sint ( ook van LdH) vond hij het maar niks.

Dan raar goed nieuws.. want door het overlijden van mijn oma is wel het contact met de familie verbeterd! Zoals vaak met overlijden van familie denk ik.
Maar bij ons was het zo ‘raar’ dat wij de avond voor de begrafenis een pyama-party hebben gehouden in de nachtponnen van oma. Het klinkt heel bizar, maar ik kan eerlijk zeggen dat ik in jaren niet zo de slappe lach heb gehad..Foto’s volgen nog ( hint tante Lenie!!).
En de volgende dag na de begrafenis zijn we weer met z’n allen naar het huis van mijn tante gegaan. Koffie kwam ons ondertussen allemaal de oren uit, het was tijd voor een borrel..en toen hebben we met z’n allen een waterpijp gerookt. Dat had ik nog nooit gedaan, en ook mijn zusje en andere familieleden waren wel nieuwsgierig  .
Wederom lol alom… een hele bijzondere, rare dag. Maar onvergetelijk

En dan Black afgelopen weekend!!
Wat een feest!! Jammer dat de media zo negatief was, want wat was het mooi, goed geregeld en wat was er een geweldige sfeer!!
Kinderen waren allemaal goed onderdak, dus zaterdag ben ik eerst op mijn gemakkie naar de kapper geweest.. dat is al heerlijk.
’s Middags Angela opgehaald, samen koffie gedronken, lekker gegeten en voorpret gehad, en toen kwamen Philip en Rianne ons ophalen. Mooi op tijd bij de Arena, waar we de rest buiten al tegenkwamen.
Nog een hele toer om binnen te komen met de lift, want al die trappen op ging ik niet redden
Ik ga niet elke artiest apart beschrijven, dat is al genoeg gedaan, maar mijn persoonlijke hoogtepunten waren toch Headhunterz, Showtek natuurlijk en Black in Time.. een eenmalige happening met 10 geweldige dj’s die heerlijke oude meuk draaiden..
En Jootje Dextrootje hield het goed vol op de tribune in vak 120  . Natuurlijk voelde ik mijn knie halverwege de avond al flink tokkeren, maar dat had ik er wel voor over.
Ook erg jammer dat ik niet mee kon stampen met Evil Activities en Noize Suppressor ( vraag maar niet.. die vallen onder de categorie teringherrie  )
Maar ik ben prima geholpen en verzorgt door Pascal en Philip…nogmaals mijn dank

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.