Geen bergen zonder dalen

Waarom moet ik dan ALTIJD sterk zijn?? Mag ik nooit een dip hebben? Mijn tranen eens laten stromen? Want ik heb er genoeg hoor..geloof me!! en ik hou me al veel te vaak in. Nee dat is lekker gezond zeker?? Met knallende koppijn en zere ogen lopen de hele dag? Of allerlei vage lichamelijke klachten krijgen..
Hoe vaak heb ik in mijn leven al gehoord: God, jij hebt ook altijd wat he??

Nee, Jolanda, dat is toch die vrolijke meid, die altijd lacht en voor iedereen klaarstaat en altijd een luisterend oor biedt??

Nou…NEWSFLASH…ook ik heb mijn twijfels en momenten van emotional breakdown. En nee, ik zit er niet op te wachten om dat met iemand te delen. Ik moet al zoveel dingen alleen doen, nou dit WIL ik alleen doen.. gek he? Als je altijd alleen bent leer je dat.
Op het moment dat ik vraag: Laat me aub. LAAT ME DAN GEWOON…als ik stiekum zielig wil overkomen dreig ik wel met zelfmoord oke?? das pas zielig!!

En als ik vind dat mijn vader toch gelijk had, dan is dat MIJN MENING..en dan kan ik zelf ook heus wel allerlei argumenten bedenken waarom hij geen gelijk zou hebben.
Maar kom op…wat heb ik nou bereikt? 5 kinderen op de wereld zetten kan elke boerenlul.
.Morgen krijg ik waarschijnlijk te horen dat m’n kind een inrichting ingaat.. Goh..knap he van mij??  **edit..Gelukkig nog niet..wat de voogd wel te vertellen had, hoor je nog wel..nog niet alle betrokkenen zijn al op de hoogte  **

maar die heb ik al verkloot.. de rest lukt ook nog wel..hoef ik weinig meer aan te doen
Ik kan ze niet eens een vakantie bieden…
Ik kan niet eens met ze naar de speeltuin, of het zwembad met dat kutpoot..

Dus als ik me kut voel…gun me ook dat dan..
Ik kan niet gelukkig zijn als ik nooit verdrietig mag zijn

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.