Fijne voogd

En ja hoor..vandaag was weer zo’n dag

De voogd van Emiel belde.. Emiel had vragen over zaterdag..als hij zijn verjaardag bij mij viert. Na daar antwoord op gegeven te hebben, had ik nog wat vragen voor haar.

 

 

Helemaal op mijn praatstoel vroeg ik haar hoe het mogelijk was dat Emiel boos op mij is, omdat ik hem ( in zijn ogen) telkens vergeet te bellen. Blijkt dat er nu met vader afgesproken is dat hij elke week mag bellen.

En dat weet Emiel dus ook. Was de voogd alleen ff vergeten aan mij te melden. Dus ja, als ik dan maar 1 keer in de 2 weken bel, en papa elke week… dan krijg je scheve gezichten

Eerst beweerde de voogd nog dat ze dat wel aan mij gemeld had, maar helaas voor haar.. Ik bewaar alle mailtjes en zeker die van haar!!

Ik heb haar dus haar eigen mail voorgelezen en toen werd het haar duidelijk dat ze inderdaad niks gezegt heeft over de frequentie van het bellen….vond ze niet leuk

Jammer dan.

Ik ben allang al blij dat ik nu eens bewijs had..want meestal hebben we onenigheid over dingen die telefonisch ‘geregeld’ zijn.

 

Maar goed, ik had nog een paar vragen.. Of er nu al wat bekend was over Emiel’s volgende pleeggezin -plaatsing.

Want hij zit nu al 6 maanden in hetzelfde crisisgezin. En die hebben aangegeven dat het per 31 maart klaar is. ( Logisch..crisisplaatsing duurt normaal een maand, en hij zit er nu al 6 )

Een perspectief biedend gezin is er nog steeds niet.. plaatsing in een instelling is ook niet zomaar voor elkaar, dus besloten is nu dat hij naar een gezin in Alkmaar gaat.

 

Wéér een nieuw gezin..wéér een nieuwe school.. wéér al zijn vriendjes kwijt..

En voor hoelang deze keer?? Niemand die het weet…maar ik mag niks vragen, niks regelen…behalve zijn verjaardag dan..

 

Dat is dan ook het enige dat ik nog voor hem kan doen, dus bij deze, ken je mij en/of Emiel persoonlijk: Kom gezellig langs zaterdag…het moet een onvergetelijke dag worden!!!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.