School

Zoals al gemeld ga ik weer naar school..
Ik mag een omscholing gaan doen, en na een aantal interesse,- en competentietesten ben ik er achter dat ik niet ambitieus ben. Maar ik help wel graag mensen, kan goed organiseren, en wil ik eigenlijk niet overwerken, maar ook tijd met mijn kinderen doorbrengen.
Had ik die testen niet voor nodig, maar schijnt om de een of vage reden toch nodig te zijn.

Ik ben dus sinds half november op maandagavond op school…en wat valt dat weer tegen!! Ik had er echt heel veel zin in, zat de weken af te tellen! En op zich vind het wel heel leuk, maar wat is het moeilijk om die grijze massa weer in beweging te krijgen zeg!
Zakelijk Engels en spreadsheet (excel dus) zijn de eerste modules..
Vooral Engels heb ik flink verkeerd ingeschat. Luisteren gaat prima, spreken zeer redelijk, maar dan het opschrijven…en dan ook nog in de juiste grammaticale volgorde! Djees…

Dat spreadsheet moeilijk zou worden dat wist ik..ik heb excel dan wel op de pc, maar ik had er echt nog nooit iets mee gedaan. Zolang ik blijf doen wat er in de boeken staat, gaat het prima..maar wxe1xe1rom ik het doe??
Ach…dat is het leuke van naar school gaan..je leert nog eens iets 😉

One thought on “School

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.