Bewogen weekje

Zo, weer bijna een bewogen week voorbij Ik kies ervoor om voorlopig alleen mijn positieve nieuws te loggen. Ik ga het dus niet hebben over exen Nou, daar gaat hij dan: Emiel is met de Ritalin begonnen. Sinds donderdagochtend, dus om resultaten te melden is nog een beetje voorbarig, maar so far so good.. Gisteren een gesprek gehad met de UWV-arts. Was wel even goed voor me. Tijdens het uur dat ik er zat heb ik meer zitten janken dan dat ik uit mijn woorden kwam, maar mijn punt was wel duidelijk. Ik krijg wel weer een uitnodiging over een tijdje Op de terugweg werd ik gebeld door de jeugdvoogd. Er is plaats op het Boddeartcentrum voor Emiel!! Of ik dinsdagochtend op intake-gesprek kan komen!! Yess…!!! Ik weet nog niet per wanneer hij daar terecht kan, maar er is in ieder geval een plaats voor hem Dan vandaag het gesprek met de onderzoekster van de Raad voor de Kinderbescherming. Wat een heerlijk mens zeg!! Geweldig!! Zo’n recht-door-zee-type: kop kleiner dan ik, een stevige dame die zich duidelijk niets wijs laat maken, die vooral naar de kinderen kijkt om te zien hoe het gaat. Binnen het uur was ze weg, met de woorden: Ik snap niet wat ik hier doe, zo te horen heb je je zaken goed op een rijtje, je komt verfrissend duidelijk uit je woorden, en ik zie geen enkele grond om je kinderen voor een OTS in aanmerking te laten komen. Ze zou nog wel contact opnemen met school en de huisarts, maar daar verwacht ik geen problemen .. Ik zie het weer even helemaal zitten!! Nu alleen mijn uitkering nog…nog steeds niets over gehoord …..

14 thoughts on “Bewogen weekje

  1. Dat klinkt echt geweldig Jolanda. Het lijkt nu echt dat de dingen op hun pootjes terecht gaan komen, althans het begin is er en je hebt nog een lange weg te gaan maar je moet ergens beginnen toch?

    Nou nog die verdraaide uitkering, een onmisbaar iets als je een gezin moet runnen.

  2. heerlijk om te lezen dat het in hulpzoekland ook eens goed kan gaan! Het zij je gegund!
    By the way: leuk he, die foto op de 2-lingmamasite van de tweelingdames die net in Hoorn zijn geboren. Die mutsjes hxe8! ๐Ÿ˜‰

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.