Dagje met m’n zoon

Het moest maar eens gebeuren vond ik.
Een dag alleen met Emiel..hij woont nu alweer 8 maanden bij zijn vader, en is welgeteld misschien 4 dagen bij mij geweest. Eindelijk is er een omgangsregeling getroffen waar iedereen ( jaja, dus ook de voogd..de 3de in 2 jaar) het mee eens kon zijn.

Hij komt nu 1 keer in de 3 weken op zaterdag..van half 10 tot 7 uur. Dan zijn de andere 2 bij paps, en op zondag komt het kind dat niet bij papa ‘hoort’ dat weekend, weer terug bij mij. Ik heb ook de omgangsregeling met Guido zo op kunnen zetten dat de tweeling dan een dagje bij hem is. Ze zijn nu ruim 2 jaar, dus dat kunnen ze wel aan. Ook de middagtuk gaat nu goed bij papa..ze slapen ook bij hem. Dat is wel fijn hoor…voorheen sliepen ze dus echt nergens anders dan in hun eigen bedje, dus een logeerpartij ( lees: een nachtje of middagje vrij voor mama) zat er tot nu toe niet in.

We hebben het er eens lekker van genomen, Emiel en ik 😀
Eerst maar eens Emiel voorgesteld aan zijn nichtje Eva, de dochter van mijn zusje..geboren op Koninginnedag. Hij had haar al wel op foto’s gezien, maar nog niet irl.. Hij heeft een kwartier met haar op schoot gezeten. Een record voor mijn pingpong-balletje!!! Toen was hij het wel zat hoor, wat hem betreft konden we weer naar huis 😉
Toen maar eens naar mijn moeder..zij had hem ook al sinds zijn verjaardag niet meer gezien. Emiel trof het..opa was een nieuw terras aan het aanleggen, dus Emiel mocht opperen..kon hij meteen zijn energie kwijt!!
En dat deed hij goed hoor…in no time had hij 500 stenen verplaatst van de weg naar de achtertuin. Oma en ik konden dus even rustig met een kop koffie bijteuten.
Daarna naar huis, even boodschappen doen en toen mocht Emiel mee naar Guido om zijn broertjes op te halen. Guido ( ook een PS2 fanaat) heeft hem advies gegeven hoe hij verder kon met zijn eigen spelletje, want Emiel stond een beetje vast…

Emiel wilde graag broccoli eten. Hij is er gek op, maar zijn vader dus absoluut niet. Ook de tweeling is gek op dat groene spul, dus bij deze mannen: Volgende keer koop ik 2 keer zoveel!!  ( en waarom denk ik dat ik ook dan tekort zal hebben? 😉

Fijn weekend!!

7 thoughts on “Dagje met m’n zoon

 1. Bedankt voor je berichtje ,maar ik heb al weer een nieuwe wasmachine besteld ,dus even afwachten wanneer hij geleverd kan worden !!! Je ziet het vanzelf op mijn log staan Fijne avond nog .Groetjes ida

 2. Dat klinkt als een heerlijke dag met je oudste zoon! Zo te lezen hebben jullie er allebei van genoten. Fijn dat er eindelijk een regeling is waarin iedereen zich kan vinden. Over drie weken weer genieten? 😉

 3. Lekker dagje, zo te lezen!
  Stoer, hoor, zo’n stratemaker in de familie! Ik dacht dat je van spinazie spierballen kreeg, maar van broccoli dus duidelijk ook!

 4. karlijn says:

  hoi,
  ik zat wat op het web te zoeken en kwam toen via google in je dagboek terecht.
  ik werk zelf met kinderen met adhd, odd, mcdd, autisme en alerlei andere gedragsstoornissen, en vroeg me af of je er wel eens gedacht heb om om aan je eigen rust toe te komen, dat er ook hele leuke logeerboerderijen zijn..
  zelf heb ik bv. stage gelopen bij Another world, (www.another-world.nl). dit is een plek speciaal voor kinderen met een gedragsstoornis.
  deze weekenden worden betaald uit het PGB.
  mischien heb je hier wat aan.
  groetjes Karlijn

 5. Hai Karlijn!!

  Ja, ik weet van het bestaan van dat soort instanties af..helaas krijgt ex 1 het PGB, en dat besteed hij helaas niet aan dat soort broodnodige ( ook voor zijn rust!!) dingen…
  Maar toch bedankt 😉

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.