Huisspin

Onze huisspin is overleden… dat is toch vrij bijzonder, vooral als je weet hoeveel muggen we hier om ( en helaas ook in) het huis hebben.Boy had al eens kennis gemaakt, en vond dat prachtig, zo’n mooie grote wolfsspin over zijn handje!!Ik probeer ze dan ook liefde voor de natuur bij te brengen ;-)Nou weet ik dat wolfsspinnen altijd met z’n tweexebn zijn..dus dames, jullie zijn nog niet verlost van het spinnenleed in huis 😀

7 thoughts on “Huisspin

 1. Gecondoleerd met jullie huisspin. Ik neem aan dat nummer twee nu naar de begrafenis is, dus daar zullen jullie vast geen last meer van hebben!

  Het helpt natuurlijk wel, om zo met ‘enge’ beesten om te gaan. Leuk dat je op de achtergrond de meiden juist hoort griezelen!

  Groetjes,
  Nicky

 2. INKY says:

  Ik zag het als een breakdancefilmpje en zonder geluid, maar ik vind het zo ontzettend schattig!!!!
  Wat een mooie ventjes heb jij!!

 3. Yvette says:

  Geweldig filmpje.

  al net zulke natuurfreaks als hun paps 😉
  En de meiden maar gillen en griezelen hahaha.

  btw ik had m ook niet gezoend hoor;)

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.