Rustig blijven !!

Nee…ik word niet boos… ik krijg geen tranen in mn ogen ( ben tenslotte geen quitter) ..ik blijf RUSTIG!! Iedereen kan het…web-log blijft reclame maken dat iedereen dit moet kunnen..dat het allemaal zo makkelijk is, en ja hoor, als je alle support-akties leest is het appeltje-eitje!

Mijn ‘kopfoto’ slaat nergens op.. ik wil ook graag dat ‘Snap’ maar dat werkt niet, ik wil een ander achtergrondje dan dat zielige roze, maar waar moet je dat doen?? ALs je naar ‘design bewerken’  gaat, krijg je alleen dat je de kleurcodes kunt veranderen.. daar is het dus niet.

Zover was ik dus…oke…schijn je iets met Typelists te moeten doen… nieuwe aanmaken die we dan maar ‘notities’ noemen, en dan moet daar een achterlijke code in, waar voor de gemiddelde blonde huismoeder ( oke…ik bedoel mezelf) geen touw aan vast te knopen is!! En daar gaat het fout.. ondanks dat ik deze link nu van voor tot achter nu 3 uur lang gelezen heb, krijg ik het niet voor elkaar..* slikt kinderachtige grote brok in d’r keel weg* 

En om hulp vragen?? Ik durf niet meer… ik weet het, ik ben kinderachtig, ik ben ongeduldig, en ik snap er niks van…

Ik denk dat ik maar op een heel saai logje blijf loggen…en als ik het zat ben, stop ik er weer mee…

79

* nee hoor… ik blijf net zo lang pielen tot het me lukt… kan alleen nog wel eens heel lang duren als je niet begrijpt wat je fout doet*

14 thoughts on “Rustig blijven !!

 1. Oh, dat is zo frusterend als je iets wilt maar het niet lukt. Heel herkenbaar, kan het dan niets uitstaan en ga meestal net zolang door tot het lukt.
  Je kan me evt mailen, want al die frustratie da’s niets!

 2. keep smiling !! Er zijn ergere dingen dan een roze log hahahaha. Ik ben jaloers op al die mooi aangeklede web-log’s. Ach het gaat toch zoals bij alles en iedereen om de inhoud!! (maar ja, het oog wil ook wat!! GRRR)
  Het gaat ons best eens lukken hoor
  succes

 3. Ik snap helemaal wat je bedoeld…ik heb ook heel wat irritaties gehad voordat ik mijn log een beetje heb kunnen pimpen. Best lastig allemaal in het nieuwe web-log. Ik heb net zo lang geprobeerd totdat het lukt, al had ik het bijna opgegeven. Succes!

 4. als jij het zegt klinkt het zooooo eenvoudig he.. 😉

  Waarom lukt het dan toch niet?? Ik moet iets heel simpels verkeerd doen ( terwijl ik toch iedere keer op aanpassen klik, en ook op opnieuw publiceren

 5. Bizar… Snap doet het ‘opeens’ terwijl ik voor mijn idee al 1.5 dag hetzelfde doe…maar mn achtergrondje wil nog steeds niet lukken…

  Ook daar is het toch gewoon een kwestie van knippen en plakken?? of moet ik iets in die abacadabra veranderen???

 6. Pff… wat ik nu anders deed weet ik niet, maar opeens lukt het 😉
  Hierbij dus een nieuwe lay-out, bedacht door mn dochter..ik moest nog erg op haar inpraten dat ze niet allemaal van die bling-dingen uitkoos..dan voel ik me toch prettiger bij die smiley’s ;-)))

 7. ik ben er niet meer zo in thuis in web-log. onze nieuwe weblog staat via onze site bij nieuws, daar heeft manlief een wordpress weblog gemaakt. werkt super eenvoudig, alleen is de laadtijd van de site wat trager hierdoor.

 8. Het is je gelukt!!Knap hoor,je wil niet weten hoe vaak en lang ik met alles heb zitten knoeien 😉
  Maar vraag gewoon,samen komen we er wel uit!
  Maar het is wel mooi geworden,lekker vrolijk.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.