Update

Hoi mensen die lezen  😀

Hoog tijd voor een update.. ik kreeg commentaar 😉

Het gaat goed hier.. natuurlijk is er nog van alles aan de hand maar gezien de omstandigheden hoor je mij niet mopperen :).

Met de tweeling gaat het goed. Ze zijn alweer bijna 2 jaar, en de uitnodiging van de PSZ om te komen spelen is al binnen. Ze zijn nu 82 cm, en wegen nog steeds geen 10 kg, maar daar gaat verandering in komen! Ik weet eindelijk wat er met Sydney aan de hand is. Hij heeft nl een voedselintolerantie voor pinda’s, kippen-eiwitten en koemelk. Volgende week ga ik naar een dixebtiste om eens te vragen wat ik hiermee aanmoet, want de longverpleegkundige was hier niet echt duidelijk in. ( de longverpleegkundige was degene die de allergietest aangevraagd had, nadat bleek dat Sydney het supergoed doet op Seretide..een astmamedicijn).Jan_07_006

De hulp voor Femke loopt nog steeds niet, doordat de voogdij-instelling weer eens lekker langzaam is met de papier-winkel..we zijn inmiddels al aan onze 3de voogd in 8 maanden tijd bezig * onderdrukt nu een ge-irriteerde ondertoon*. Ook zijn we druk bezig om haar volgende school uit te kiezen…

Met Siebe gaat het lekker, hij begint al te schrijven en tot groot ongenoegen van zijn zus, ook te lezen..alles wat ze dus via msn aan haar vriend(innen) schrijft wordt hardop voorgelezen 😉

Verder zijn er ook de nodige veranderingen in het dierenrijk. Helaas is Speedy overleden. Voor mijn ogen zag ik hoe hij een aanrijding met een auto niet overleefde 🙁 . Gelukkig waren de kids er niet bij, die had ik net naar school gebracht. Cato, mijn grote stoere je-weet-wel-kater gaat sinds vorige week op 3 pootjes door het leven, maar hij schijnt er geen last van te hebben…Nog diezelfde avond sprong hij op het muurtje bij de buren 😉

Verder gaat het met mij ook ( weer) beter. Ik ben nu ruim 2 maanden gestopt met roken..ben behoorlijk aangekomen ( ach ja ) en ben nu herstellende van een ontsteking in mn buik, nadat mijn lijf toch wel heftig reageerde op een spiraaltje. Die is er nu dus uit, en ik voel me nu een stuk beter.

Zo, en nu ga ik eens kijken wat ik aan de lay-out kan doen…er is hier zoveel veranderd   *zucht*

10 thoughts on “Update

 1. Hehe,je hebt weer tijd gevonden om wat te typen!!Leuke foto van de jongens.
  Gelukkig zijn jullie allemaal gezond.
  Dus Femke moet maar een geheimschrift gaan aanmaken met haar vriendinnen 😉

  Wat knap dat je gestopt bent met roken!!Daar heb ik nog geen zin in.Maar zou natuurlijk wel beter zijn!!Straks maar “Sonja Bakkeren”,haha.

  Leuk dat je er weer bent,ga je het nu proberen een beetje bij te houden met je logjes??

 2. Mo says:

  Heee Jolanda, Wat leuk om weer wat van je te lezen! En wat zijn je knulletjes gegroeid Maar ze hebben nog dezelfde mooie ogen1 Smelt.. Super dat je gestopt bent met roken! Nu ik nog….

 3. Ha die Jolanda! Wat leuk dat je er weer bent!
  Fijn dat het (naar omstandigheden) goed gaat met jullie. Leuke foto van de tweeling; ze worden inderdaad erg groot ineens!

 4. leuk, weer eens een berichtje van jolanda!!
  En ook nog behoorlijk positief!
  Onze Kev gebruikt ook dagelijks seritide,en dat gaat prima. Beter dan de combi van flixotide en ventolin.
  Mooie foto, eigenlijk vind ik je jongens niet eens zo heel veel veranderd,wel zijn ze een stuk groter.
  groetjes

 5. Leuk weer een update! Fijn dat het goed gaat. De jongens zijn inderdaad flink gegroeid.

  Het is inderdaad niet eenvoudig om je weblog te veranderen, heeft mij tot nu toe ook al heel wat bloed, zweet en tranen gekost en nog ben ik niet tevreden 😉

 6. Leuk weer iets van je te lezen. Het kan ook niet anders dan dat er de afgelopen periode weer veel gebeurt is. Maar hopelijk gaat alles over de gehele linie steeds wat beter.

  De nieuwe lay-out vind ik erg mooi! Ga je nu weer wat vaker loggen?

 7. fijn om hier weer wat te kunnen lezen en vooral ook dat het best goed gaat! mooie layout, lekker vrolijk en fris met die smileys. je kleinste boys zijn inderdaad gegroeid zeg!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.