Ben ik weer

    Hallo allemaal.

Ik schaam me…echt waar.

Gewoon vanaf april niet meer loggen!! Dat is wel een lange tijd he?

Er is ook veel gebeurd…heel veel.

Emiel is sinds juni weer thuis. Hij heeft nu officieel ODD-ADHD. Odd is een ‘aangeleerde’ stoornis, ADHD een aangeboren. klik hier voor meer info over ODD   

Nu dat ik weet wat hem ‘mankeerd’ heb ik wel meer rust in mijn koppie gekregen, maar het maakt het er niet makkelijker op. Hij gaat nog steeds naar het Boddaertcentrum, en dat gaat best goed.

Ondertussen zijn Femke en Siebe ook onder toezicht komen te staan. Om ze in bescherming te kunnen nemen tegen hun vader. Do I need to say more??

Ze mogen nu nog maar xe9xe9n voor xe9xe9n naar hem toe, omdat hij meer dan 1 kind niet aan schijnt te kunnen. Betekend in de praktijk dus dat ik door de week 5 kinderen heb, en in het weekend 4.

Maar het is niet allemaal kommer en kwel hoor 😉

De tweeling loopt, ze eten zelf ( AAHHH) en het zijn gewoon  heerlijke doerrakkies 😀

24072006_042 

Boy      

06082006_022

Sydney

8 thoughts on “Ben ik weer

 1. Ha die Jolanda! Fijn om weer eens wat van je te horen. Ik ben blij dat alles naar omstandigheden redelijk goed met jullie gaat. Hopelijk gaat het nu allemaal echt de goede kant op!

 2. Hxe8hxe8, ze is er weer 🙂

  Hartstikke fijn dat Emiel weer thuis is, nu je weet wat hem “mankeert” kun je er anders en waarschijnlijk beter op reageren/ mee omgaan.

  Wat zijn de boys goed gegroeid, so cute, ze zijn werkelijk om op te (vr)eten!!

 3. "tante" Deb says:

  leuk dat je er weer bent. Ik mis jullie erg. Jammer dat het niet echt een vakantie was. het spijt me. Het gaat niet zo goed met me als we hadden gehoopt. Wel gaat het een HEEL stuk beter met me dan voor dan ik daar was. Positief dus, maar toch sorry dat ik niet aan je verwachtingen voldoe. Ik hou van je

 4. pffff, gelukkig daar is ze weer, nou houd je vast want hier komt ‘ie: mmmmmmmwah, een hele dikke pakkerd van ons allemaal!
  gelukkig gaat het ook goed met jullie, alhoewel je leven niet geheel zorgeloos is.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.