Drukke dag

Zo… broodjes zijn gesmeerd, kids gaan zo naar school.
En dan ga ik toch maar werken. Ik ben blij met dit baantje, dus om dan in mijn derde week te zeggen: Ik kom niet hoor, mijn kind ligt in het ziekenhuis….. daar maak ik niet echt een goede beurt mee
Daarna cross ik meteen door naar het ziekenhuis, en hopelijk is Sydney dan zo opgeknapt dat hij mee naar huis mag. Hangt van zijn koorts af, en van zijn piepje natuurlijk. Mijn moeder heeft al gezegd dat ze hem dan wel ophaald en thuisbrengt, dus dan kan ik op de brommer terug.

Dan moeten er vandaag ook nog inkopen gedaan worden…
Morgen wordt mijn meisje alweer 11 !!!

Update:
Sydney is thuis!!
Met Prednison, maar we zijn in ieder geval weer compleet. Boy knapt zienderogen op nu zijn broertje weer thuis is…het werd ook hoog tijd

18 thoughts on “Drukke dag

 1. Hallo, ik was benieuwd wie zo vriendelijk is om mij beterschap te wensen.. Bedankt. Ik heb je site al regelmatig gelezen alleen nog nooit een reactie geplaats. Heftig leven heb je zeg. Knap hoor dat je je zo staande houd!!! Ik heb nog niets een het lef gehad om er op te reageren. Wat dat betreft gaat het bij ons van een leien dakje en dan klaag ik soms als de kids mij al een paar weken uit de slaap houden…. Fijn dat Sydney weer thuis is!!!
  Groetjes en wie weet tot een volgende keer…. 😉

 2. Hallo, ik was benieuwd wie zo vriendelijk is om mij beterschap te wensen.. Bedankt. Ik heb je site al regelmatig gelezen alleen nog nooit een reactie geplaats. Heftig leven heb je zeg. Knap hoor dat je je zo staande houd!!! Ik heb nog niets een het lef gehad om er op te reageren. Wat dat betreft gaat het bij ons van een leien dakje en dan klaag ik soms als de kids mij al een paar weken uit de slaap houden…. Fijn dat Sydney weer thuis is!!!
  Groetjes en wie weet tot een volgende keer…. 😉

 3. Hxe9, fijn dat je je vijftal weer compleet hebt! Hopelijk zijn de mannen er snel weer helemaal bovenop! Hoe gaat het met Emiel? Alvast een hele fijne dag morgen!

 4. Goh,wat vervelend allemaal weer zeg.Beterschap ook van ons.
  Prednison is zo,n vervelend medicijn door de bijwerkingen.Alvast toch ook een fijne dag morgen.
  Groetjes Jeanette

 5. LANG ZAL ZE LEVEN, LANG ZAL ZE LEVEN!!
  Femke, van harte gefeliciteerd met je 11e verjaardag! Hopelijk heb je een fijne en vooral gezellige dag en word je lekker verwend!

 6. van harte gefeliciteerd Femke, maak er een leuke dag van hoor!
  wat een dikke pech toch allemaal zeg, gelukkig is Sydney weer thuis, ik wens jullie veel gezondheid en zonnestraaltjes toe. geen zieken meer, dat het onderhand maar eens echt lente wordt. 😉

 7. Mo says:

  Wat fijn, Sydney weer thuis. Met verbazing gelezen hoe alle rampspoed weer over je uitgestort werd…
  Beterschap voor je twee kleine kereltjes!
  En van harte gefeliciteerd met Femke!

 8. Ha, lekker! Het hele stel weer bij elkaar. Mooi op tijd voor de verjaardag van grote zus! Femke (en trotse mama natuurlijk ook!) nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 😀

 9. Hoi Jolanda,
  Alles goed daar? Het is zo stil! Ik hoop dat je de vakantie een beetje rustig doorgekomen bent en dat je een beetje kunt genieten van het mooie weer.
  Knuffel.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.