*stil*

Jaarhoroscoop Sterrenbeeld Vissen U gaat uw verhouding tot de buitenwereld radicaal veranderen volgens de horoscoop. U breekt uw oude patronen af waardoor anderen u totaal anders gaan bekijken. Als u bang bent voor veranderingen dan wordt het een opruiende tijd, ook voor de mensen om u heen. ——————————————————————————– Vanuit het verleden gezien, zult u geneigd zijn om gekke dingen te doen. Uw oude belemmeringen kunt u niet meer verdragen. U wilt ze veranderen, ook al moet u daarvoor dingen afbreken die in het verleden belangrijk voor u waren. Alles wat u verhindert om echt uzelf te zijn, wilt u nu opruimen, en het zal ook wel zover komen met de energie die u nu hebt. Vrijheid is het kernwoord voor de komende jaren. Mensen zullen u wel rebels vinden. Voor deze energie moet u onthouden, dat een sterke behoefte aan vrijheid op bepaalde punten een teken is dat u beter naar veranderingen kunt zoeken. ——————————————————————————– Het is een goede tijd om u bezig te houden met allerlei zaken die uw kijk op het leven verruimen en die uw geest verruimen, zoals yoga, astrologie. U bent heel open voor allerlei ongewone vormen van waarneming. Als u die gebruikt wordt uw leven er zeker rijker en beter op. Er zijn echter nogal wat mensen die deze energie alleen maar verwarrend vinden, en die het vernieuwende element erin niet oppikken. Als dat bij u zo is, zoek dan uit wat u afhoudt van een nieuw leven. ——————————————————————————– Het is alsof u zich nu definitief bent aan het voorbreiden voor een optreden in de buitenwereld. De zin van deze tijd is dat u uw krachten zo effectief mogelijk bundelt. Dan boekt u na deze periode het meeste resultaat. Nu zult u uw verantwoordelijkheden wel zwaar voelen, misschien twijfelt u er bij tijden aan of u het allemaal wel aankunt. De eisen die uw werk stelt vindt u wellicht te zwaar. Vooral, zet uw behoefte aan erkenning nu opzij en laat u door gebrek eraan niet uit het veld slaan. Weet u uw werk nu vol te houden, dan zult u daar op langere termijn de vruchten van plukken. Het moet dan echter wel werk zijn dat helemaal bij u past!

Bron

9 thoughts on “*stil*

  1. Zo! Ik kan niet alles op waarheid schatten …. maar er staat je genoeg te wachten zo te lezen.
    Jouw site staat bij mijn favorieten …. ik lees wel wat er gaat gebeuren het komend jaar.

    Dikke knuffel.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.