Voorlopig offline

 

Sorry, ik dacht dat ik inmiddels  alles wel had meegemaakt. Ook dit kom ik te boven.
Geef me alleen even de tijd. Ik weet niet of ik met dit blog doorga, of ik überhaupt nog blijf bloggen, of dat ik iets anders opzet. Wij zijn in ieder geval even uit geblogd.
Het lijkt me duidelijk dat ik voortaan de zorg en opvoeding alleen op me neem.

Liefs Jolanda

84 thoughts on “Voorlopig offline

 1. Och meiske toch!!!!! ik wil je heel veel sterkte en kracht toewensen meid!!!!

  Ik snap meid dat je bent uit gelogd!!!En je hebt al zoveel problemen met alles,komt dit er ook nog eens bij!!Heel veel sterkte jolanda!!!

 2. Weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen, reageer ook eigenlijk nooit maar heb nu wel heel sterk de behoefte om iets van me te laten horen. Heel veel sterkte!!! En ik hoop eigenlijk dat je gewoon door blijft loggen al is het alleen maar om te kunnen controleren of het goed met je gaat. Hel veel knuffels, ook voor al je kindjes.

 3. Holy sjit zeg!!!!Denk je alles gehad te hebben krijg je dit…vrouwke, pas goed op jezelf en je supermooie kids en laat af en toe even weten hoe het met jullie gaat. Dat je nu geen zin hebt om te loggen is begrijpelijk, maar beloof me 1 ding…jij en je kiddies gaan voor alles!
  Dikke knuff en ik hoop dat ondanks alles je toch een goede jaarwisseling hebt.

 4. Maren says:

  Ook ik reageer hier nooit, maar lees wel vaak mee.

  Jolanda, ik wil je ontzettend veel sterkte wensen met dit verlies (verlies van een leven samen, verlies van … vul maar in). Heel veel kracht om op het goede pad weer door te gaan, zodat jouw kinderen opgroeien bij een lieve, zorgzame moeder die ze het beste van het beste geeft.

 5. Jeetje zeg 🙁 Ik wens je erg veel sterkte toe! Ik snap dat je ff offline gaat met je log. Ik hoop dat 2006 jullie tegemoet lacht en dat het een mooi jaar voor je gaat worden met veel meer ups dan downs. Dit verdien je niet. Sterkte meis!!

 6. Karin says:

  He??? Wat??? Nee toch!!!!!????
  Met open mond en kippenvel heb ik jouw stukje gelezen. Ik heb het wel een paar keer moeten overlezen voordat het tot me doordrong wat er aan de hand was.
  Wat vreselijk meid ook dit nog erbij…hoeveel kan iemand hebben zou je denken he?
  Ik hoop voor je dat je lichamelijk snel weer opgeknapt bent, en dat je wat dat betreft geen blijvende schade heb opgelopen.
  En geestelijk….tjsa daarbij wil ik je heel veel kracht toewensen.
  Ik snap dat je even geen zin heb om te loggen, maar ik hoop toch dat je weer eens iets van je laat horen hoe het nu met je gaat.
  Hang in there!!

 7. Oh meid, wat krijg jij veel te verduren!! Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe. Het loggen is nu minder belangrijk, zorg voor jezelf en je gezin is nr.1. Ik hoop wel dat als alles een beetje in het gareel is dat je even laat weten hoe het jullie vergaat. Heel veel liefs

 8. Ik ben echt geschokt… hoeveel kan een mens hebben???

  Neem de tijd voor jezelf wat loggen betreft, jij en je kids komen op de eerste plaats we zien je hopelijk vanzelf ooit weer verschijnen in log-land.

  ik kan er nog niet over uit… wens je daarom alle liefde en geluk van de wereld toe en ik hoop dat voor jou dat in 2006 de dingen eens een keer gaan zoals ze zouden moeten gaan.

  Heel veel liefs…

  Astrid

 9. met kippenvel zit ik hier…

  En ik denk bij mijzelf, hoe kan dit? Heb je nog niet genoeg aan je hoofd?

  Neem de tijd, ik hoop dat je hier door geraakt, je bent een moedige vrouw!

  Veel sterkte, ik hoop hier toch ooit weer wat positief te lezen!

 10. carolien says:

  Lieve dappere mama

  Hopelijk hebben je lieve kindjes er niks van meegemaakt .
  Ik leef echt enorm met je mee.
  Zijn gedrag zal NOOIT veranderen geloof mij maar.
  Geloof in jezelf en in je kinderen en laat hem a.u.b. stikken.

 11. sinds ik dit vanmorgen heb gelezen ben ik de hele dag al van slag moet steeds aan je denken.
  ik vind dit allemaal zo …voor je.
  lieve jol als je hulp nodig hebt schroom me niet om te mailen misschien kunnen we iets voor je doen.
  we wonen niet te ver van elkaar vandaan dus je weet het he liefs brenda

 12. @ Allemaal: ja, de kinderen waren erbij. De tweeling zat zelfs er letterlijk tussen. Ze zijn allemaal nog steeds van de rel…veel huilen en erg schrikkerig.
  Lichamelijk gaat het alweer beter met me. Geestelijk nog niet, ik heb er nog geen traan om gelaten.

  Dank jullie wel voor jullie steun, medeleven en goed wensen..

  Liefs Jolanda

 13. Mo says:

  Jolanda, ik heb de berichtjes tien keer gelezen, wilde niet doordringen. Sjezus wat erg. Dit kan niet waar zijn….Ik wilde dat ik wat voor je kan doen. Mocht je behoefte hebben om te mailen of een luisterend oor…
  Heel veel liefs,
  Mo

 14. Oh….wat verschrikkelijk allemaal! Ik vind het zo erg voor jou en de kinderen….
  Heel veel sterkte en ik hoop dat je blijft loggen, maar kan me voorstellen dat je hoofd daar nu niet naar staat. Pas goed op jezelf!

 15. Marianne says:

  Ook van deze stille meelezer heel veel sterkte!! Ik kan me niet voorstellen hoe het is als de persoon die je vetrouwt en met wie je twee prachtige jochies hebt gekregen, zoiets doet. Ik wens je voor nu heel veel kracht toe en lieve mensen om je heen.

  Liefs,
  Marianne

 16. Ik weet niets te schrijven, maar wil toch even laten weten dat ik aan je denk. Zorg dat er niets tussen jou en je kinderen komt want jullie horen bij elkaar en zij houden wel onvoorwaardelijk van je!!!

 17. Vertelde t net tegen mannetje..die reageerde zeer geschokt en zowel van hem als van mij voor jou en de kids een hele dikke knuff meis en ik hoop echt dat 2006 voor jou een heel goed jaar zal worden
  veel liefs

 18. Mirjam says:

  Nog een stille meelezer die heel erg met jou en je gezin meeleeft. Je bent de hele dag al in mijn gedachten. Heel veel sterkte toegewenst voor de komende tijd. Hopelijk sla je je hier doorheen. Ik hoop dat je veel steun van je familie en vrienden krijgt, want dat zul je hard nodig hebben.

 19. maurien says:

  Hallo Jolanda

  Hier ook een stille meelezer. Volg jou en je gezin al vanaf de live journal en had dit nooit verwacht. Ik en mijn kids komen uit een soortgelijke situatie. Ik durf dus wel een beetje te zeggen dat ik weet hoe je je voelt Wat enorm goed dat je de politie hebt ingeschakeld, ik heb dat nooit gedaan, hield het altijd stil. Blijf juist nu wel schrijven, laat iedereen weten wat er gebeurd, want juist door te stoppen met schrijven geef je hem toch een soort controle over je leven.Je kindjes zullen wel nog wel even van slag blijven maar ze hebben een geweldige mama om op te bouwen die hun er vast en zeker weer boven op krijgt.
  Ik hoop dat het je lukt om je motortje draaiende te houden.

  Heel veel liefs van Maurien

 20. Jo, ik ben er stil van!
  Wat je ook doet ik begrijp het! Mocht je behoefte hebben aan een luisterend oog, of een vraag waar we je mee kunnen helpen roep dan via de mail of het forum even!

  sterkte meis en ik hoop dat het begin van het jaar beter wordt dan het einde van dit jaar!

  dikke knuf Har

 21. Irma says:

  Jolanda,
  Ook ik ben een stille meelezer, maar wil je nu zeggen dat ik enorm met je meeleef. Het is al eerder gezegd; je partner zal niet veranderen !! Als iemand tot zoiets in staat is zal hij het vaker doen, ondanks (loze) beloftes op beter. Ik heb dezelfde ervaring……..
  Blijf sterk voor je kids en jezelf. Je kids hebben je hard nodig, hou jezelf voor wat belangrijk is voor hen en zoek zelf af en toe een schouder om uit te huilen !
  Ik wens jou alle kracht en zal vanavond een kaarsje voor jou en je kids branden.
  Irma

 22. mo2 says:

  lieve jolanda,jeetje meid wat een toestanden zeg
  ik wil jouw en je kinderen heel veel sterkte toewensen,kies voor jezelf en je kids meid die vent verdient jullie niet
  heel veel liefs en een dikke knuffel van mo

 23. *sprakeloos* Ik ken zulke situaties van zeer, zeer dichtbij en hoewel ik nu wel duizend dingen zou willen zeggen doe ik het niet. Je bent een sterke vrouw, dat hebben we allemaal al meer dan eens gelezen hier, en Roos heeft gelijk, je kinderen houden onvoorwaardelijk van je. Zorg goed voor ze, en zorg goed voor hun mama. Ik brand een kaarsje voor jullie, heel veel sterkte Jolanda..

  Knuffel, Klasina (mama van Irem* en Tara*)

 24. Tranen schieten in mijn ogen bij het lezen van je stukje.
  Wat moet ik nog toevoegen aan al deze woorden die zijn gesproken.
  Ik weet het niet.
  Wij zullen voor je bidden.
  Strekte en wie weet tot een volgende keer.
  Gertiena

 25. ik lees dit nu pas, lieve help zeg, ik krijg een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen. heel veel sterkte Jolanda ik ben in gedachten bij je! dit had nooit mogen gebeuren!

 26. Jeetje mens ik schrik me kapot, wat erg voor jou en de kids. Ik had vroeger ook een man die zijn handen niet thuis kon houden, maar ook een tweeling en een zoon met adhd, dus ik kan je zeggen dat ik precies weet hoe je je voelt. En dan ook nog net met deze dagen, vreselijk. Ik wens je veel sterkte, ook voor de kids. Veel liefs rainbow

 27. Hoi Jolanda,
  Ik lees je log vrijwel dagelijks en reageer ook regelmatig. Je kan dus zeggen dat ik met je meeleef. Ik weet dat je regelmatig problemen hebt, maar dacht juist dat het wel heel goed ging tussen jou en je man/vriend. Ik ben er flink van geschrokken, en kan me voorstellen hoeveel mxe9xe9r het met jou zal doen.

  Sterkte!
  en misschien is blijven loggen juist een manier om het van je af te praten?

 28. Martine says:

  Lieve Jolanda,
  Ook ik ben een stille meelezer en ook ik ben er sprakeloos van.
  Heel veel sterkte en geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar.
  groetjes Martine

 29. Kippenvel,natte ogen.Dat krijg ik van je laatste log.
  Denk je iemand gevonden te hebben waarmee je je leven wil delen en flikt hij je dit.
  Denk eraan je hebt schatte van kinderen en er bestaan ook mensen(mannen) die wel goed zijn en die je kunt vertrouwen.
  Ik wens je heel veel sterkte en het is jammer dat ik niet dicht bij woon anders kwam ik je zeker helpen met de kids en je huishouden.Hoop voor je op een positief 2006

 30. Wat een afschuwelijk bericht jolanda, misschien dat het wat helpt als je weet dat er erg veel mensen met je meeleven. Dus daarom ook van mijn een berichtje. Heel veel sterkte, en niet opgeven, je bent heel erg sterk blijkt uit je berichtjes in je log.

 31. silvia says:

  Op het forum zag ik dat ik maar eens even hier moest kijken..meis toch, hier schrik ik toch heel erg van. Neem alle tijd die je nodig hebt ,want dat dit je wereld op zijn grondvesten doet schudden lijkt me niet meer dan logisch.En die arme kinderen..gelukkig ben jij er voor ze.Je zult zeker moeilijke tijden krijgen,maar zoals harriet al zei, als je een luisterend oor wil of als we je ergens mee kunnen helpen, laat het weten.
  Ik wens je heel veel sterkte en al is het een schrale troost, we denken aan je.
  Heel veel liefs en een dikke knuf,
  Sil

 32. Ik wil je voor de toekomst toch al het goede wensen. Nu iedereen aan het wensen is voor het komende jaar.
  Vind het geluk, herstel rustig en neem de tijd.
  Groeten van Gertiena

 33. Mo says:

  Ook van hier de beste wensen voor 2006. Superdikke knuffel voor jou en je kids. Ik hoop dat je de kracht vindt om ook hier doorheen te komen.
  Heel veel liefs, ik denk aan je
  Mo

 34. Tjeeses! En ik dacht nog wel dat je het zo getroffen had met Guido! Ik kwam hier om je een Gelukkig Nieuwjaar toe te wensen, maar nu wens ik je eerst maar kracht, en wijsheid in de beslissingen die je moet nemen. x Tresi

 35. Hier nog een stille meelezer….
  Ik ben net als de anderen erg geschrokken zeg!!!!
  Ik wens jou en je kinderen veel kracht en sterkte toe voor dit nieuwe jaar!!!
  Heel veel liefs van Claudia……

 36. jeetje zeg wat een ellende! dat kon je er net niet bijhebben nu 🙁 ik kom je even een hele dikke knuffel geven en je veel kracht toewensen… hopelijk brengt dit nieuwe jaar je meer geluk! veel sterkte meissie!

 37. voor het nieuwe jaar wens ik jou veel kracht, sterkte, geluk en wijsheid toe!

  “Onthoud van ’t oude jaar
  Alleen de beste dagen
  En ga met nieuwe moed
  Het onbekende tegemoet”

  (dit gedichtje vond ik ergens en vond ik een klein beetje van toepassing).
  Liefs, Sandra.

 38. Pauline says:

  May all of you wishes
  Come true of life
  And all that you wait for
  Be true for life
  All that you long for
  May all of it shine
  Bright as the sunlight

 39. suus2 says:

  Nee; niet te geloven!!
  Jolanda, ik weet even niet wat ik moet zeggen.
  wat een angst zou jij doorgemaakt hebben; hopelijk hebben de kindjes er zo weinig mogelijk van meegekregen. Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe bij de verwerking van deze gruwelijke ervaring.
  liefs, suus2

 40. wow… Hoop dat 2006 toch even iets positiever is begonnen dan dat 2005 is geeindigd… Had het toevallig wel gelezen op tt, krijg toch even de kriebels en kan me haast niet voorstellen wat het voor jou moet zijn…

 41. Dat dit echt gebeurd dat is, wanneer je het zelf niet meemaakt, absoluut niet voor te stellen. Ik wens je heel veel kracht, liefde van de juiste mensen om je heen. Sterkte. Liefs Plaus…

 42. thetris says:

  Ik ken je dan wel niet maar na het bekijken van je (emotionele) website wil ik je zeker veel succes wensen. Er zijn kleine mensen die jou heel hard nodig hebben en ik weet zeker dat je daar een goede invulling aan geeft….Keep on doing the good thing… 😀

 43. Me says:

  Ik weet hoe het is…
  Ik heb het m’n hele leven met die man meegemaakt…
  Hij zal echt nooit veranderen…
  En dat moet dan je vader heten…

  Sterkte…

 44. Barry says:

  zo daar wordt je wel ff stil van zeg.
  heel erg triest dat er zulke mannen bestaan 😕
  nou ik wens je in ieder geval veel sterkte
  en hoop dat je der snel weer boven op komt.
  groetjes Barry

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.