Happen naar …?

Nou, de grote dag vandaag…Femke moest vanmorgen ‘happen’ De lol begint er nu wel af te raken

Bovenkaak happen…2005-11-30 (3)
Onderkaak happen…2005-11-30 (5)
Het resultaat van de onderkaak ( lekker scheef zooitje he Fem?)2005-11-30 (7)
En toen nog even in een klomp kaarsvet bijten om de grootte van de onderbeet te meten.
(was ook niet leuk he schat?)2005-11-30 (10)

Nou, er moet nog wel het een en ander gebeuren :S
Tegenwoordig mogen ze ook al zelf uitkiezen ( leuke woordspeling) welke kleur de beugel krijgt.
Disco Rood wordt het…met glitters..
Tja, je bent een meisje of je bent het niet he??

16 thoughts on “Happen naar …?

 1. ik kan me herinneren dat dat gehap erg vies is ๐Ÿ˜• jekky, maar oke het is voor een goed doel ๐Ÿ˜€ .
  Maar zo te zien heeft ze zich goed gehouden!! Bravo Als de beugel eenmaal zit wordt dat vast wel anders ๐Ÿ™

 2. ik kan me voorstellen dat ze het nu niet zo lollig meer vindt. maar wat een hippe kleuren zeg! en ik kan me ook goed voorstellen hoe trots jij was op haar zelfgemaakte maaltijd, knap hoor, leuk dat ze interesse heeft daarvoor. kan nog wel eens van pas komen, toch?

 3. Hebben ze die dingen in kleur tegenwoordig? Och, ik word echt oud… ๐Ÿ˜‰ Dat soort dingen weet ik dus echt niet meer hoor! Komt misschien wel als de meiden ouder zijn, over een jaar of 8 xe0 10 hxe8? ๐Ÿ™‚
  Maarre… dat happen lijkt me inderdaad niet prettig, zeg maar gerust smerig, en het ziet er op de foto’s naar uit dat ze dat toch redelijk goed doorstaan heeft. Bravo Femke!
  Was mams het overigens eens met de kleurkeuze van haar dochter? ๐Ÿ˜‰

 4. Mijn dochter Jamy heeft een twin beugel, de kleur : blauw met glitters, vind het echt wel toppie dat die kids een kleur kunnen kiezen, maakt het allemaal wat leuker.
  Fijne donderdag
  Groetjes Hanna ๐Ÿ˜€

 5. wauw rood met gliters? ik wist dus echt niet dat die dingen er ook al in van die leuke kleurtjes zijn ๐Ÿ˜› maar dat maakt het vast allemaal wat minder erg en inderdaad je moet er toch weer een tijdje tegenaan kijken he?

  fijne donderdag!

 6. Dus dat gipshappen is niet leuk. Mijn dochter van net 11 jaar moet morgen naar de tandarts om te kijken hoe en wat. Ook zei moet binnen kort gips gaan happen voor een beugel. Ze heeft al een verschrikkelijke hekel aan de fluor behandeling. Dus dat zal wel een feest worden. ๐Ÿ™

 7. Wat een toeval!Weetje dat ik mijn leven lang last heb gehad van een overbeet en dat ik vandaag de vergoeding rond kreeg van het zieknhuis.Ga ik zo ook even over loggen.Dat ik nu op mijn leeftijd nog aan de beugel ga.Maar het o zo jamer vind dat vroeger er door mijn ouders het belang niet van in werd gezien.Je moet je leven lang er mee doen.Het is niet leuk.Maar later zal Femke jullie er dankbaar voor zijn.Groetjes Jeanette

 8. o bah dat spuk is echt goor…dat druipt dan langzaam je keel in en wordt dan net op tiid hard. Ik hoefde alleen voor 1 kies te happen en dat was al erg genoeg!! (Vooral als ze het niet goed doen…dus veels te veel spul in je mond doen enzo…)…maar een rode beugel met glitters is supermooi!!! En dan ook nog een mooi gebit later! Ik vind het ontzettend knap dat ze daar zomaar even in die stoel gaat zitten en het over zich heen laat komen!!

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.