Te koop gevraagd..

Het gaat heel goed met Sydney..te goed eigenlijk
De keuken is dus off-limits…
Ik vind het te gevaarlijk.. ik heb een heel smalle keuken, en ik moet er niet aan denken wat er kan gebeuren als je staat te koken en er staat opeens zo’n pygmee achter je…
En het honden-en kattenvoer staat daar…
En de waterbak..
En de wasmachine met een heleboel knopjes..
En de vriezer waarvan de deur zo slecht sluit..
En de asbak staat daar ook.. ( niet op de grond, maar hij staat daar wel)
Off limits dus..
Nou ja, niet voor Sydney:

Denkt hij..
Ik ben bij deze dus op zoek naar een hekje..
Liefst zo’n scharnierhekje, want anders kan ik helemaal mijn gat niet meer keren daar..
( zegt meer over de keuken dan over het voormaat van mijn achterste hoor!!)

Helaas is Boy nu ziek aan het worden, dus de uitspraak
Twins: Twice the fun, double the trouble komt wel uit..
Nou ja, ik spray nu 2 kindjes voor de prijs van 1

13 thoughts on “Te koop gevraagd..

 1. Slecht idee… mijn schoonmoeder heeft op dit moment een plank voor de keukendeur om haar jonge katjes tegen te houden… ze heeft al 2 keer kennis gemaakt met de tegels πŸ˜‰

 2. op martkplaats kun je kijken bij babyartikelen of in ieder geval iets met baby’s of ze daar taphekjes hebben en ook nog in de buurt. Zelf heb ik ze nog nodig, dus ik kan je niet helpen.

 3. kijk s bij de spullenhulp of kringloop voor ‘zo’n hekje?
  beterschap met t grut…
  Ik heb nu op dit moment exact dezelfe medicijnen. alleen is de inhalatiekamer een stuk groter πŸ˜‰

 4. Ik ben bang dat ik ze zelf nog wel een tijdje nodig heb, die hekjes… Ik zoek er zelf ook nog eentje bij (voor de zoldertrap), dus voor het geval iedereen nu komt aanrennen met hekjes, ik hou me aanbevolen! πŸ˜€

  Maar heel fijn dat het goed gaat met Sydney en minder dat Boy nu ziek begint te worden. πŸ™ Nog even doorbijten dus! Sterkte!

 5. Ondernemend tiepje die sydney, dus konstant opletten! Je komt handen en ogen tekort zo, ja. Maarre….. je wenst me beterschap, dankje. Maar hoe weet je dat ik ziek ben? Het klopt, m’n hoofd bonkt en alles zit vast, maar had ik dat ergens gelogd? Ik pieker me suf, maar kan me niet herinneren, hahaha, ik word oud?? πŸ™ πŸ˜‰

 6. Joo, heb je de aanbieding in de Gammakrant al gezien? Traphekje €24, 99. Hoog 73 cm. breed 75 tot 110. Misschien dat je vechtgenoot er iets mee kan?110 cm. is waarschinlijk niet breed genoeg. πŸ™
  Overdag gaat het wel maar ’s avonds begint ’t weer. Maarja, het heerst…. πŸ˜• πŸ˜‰

 7. bij de kringloop zijn deze er in de regel genoeg, omdat ze voor een trap niet echt veilig zijn πŸ™ , in jou situatie is het anders πŸ˜€ . en nieuw zijn ze in verhouding hartsikke duur duzzzzzzzzz.
  succes ermee en anders heeft mijn moeder er nog wel een, maar opsturen is ook erg duur

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.