Vermoeiend dagje

Zo, dit was me het dagje weer wel…

Emiel kwam vandaag zijn surprise afmaken.
Nou ja, zo goed als mogelijk dan…
Helaas voor hem moest hij in zijn blote bassie verven van mij.
Ik zag hem op school met een nieuwe trui aan, en ik had hem dus eerst naar zijn vader gestuurd om oude kleren aan te trekken.
Ik heb hier geen kleding van hem meer in huis, dus daar kon ik hem niet mee helpen..
Maar ja, als vader zijnde hou je je aan je principes of niet, dus hij mocht geen andere kleding aantrekken als hij zijn Sinterklaaskado ging afmaken. Want dat ziet pa weer als medewerking verlenen aan een heidens feest..
* Ik zeg weer niks, maar ik word hier zo MOE van….*
Hij moest maar netjes werken…
( Hallo?? je hebt het wel tegen Emiel hoor )

Maar goed, het is redelijk goed gegaan met het schilderen..
Ondanks dat hij weer zo druk als orkaan Rita was…
Ik kreeg trouwens vandaag een brief van het GGZ..of ik 20 december (!!!) langs wil komen voor een gesprek met de psycholoog en de psychiater over de nog voor te schrijven medicatie van Emiel.
Tjonge jonge..kan dat nou niet eerder? Hij is 16 oktober voor dat onderzoek (uche) langsgeweest, en twee maanden later pas het gesprek??
Ach ja, beter laat dan nooit..
Guido krijgt toch gelijk, het wordt wel volgend jaar voordat mijn zoon weer in zijn eigen bedje slaapt…..

20 thoughts on “Vermoeiend dagje

 1. HALLO!!! Gek gezin! Ha ha… Lijkt mij eerder een heel gezellig gezin. Of niet dan? Nu ja dat is de eerste indruk na jullie log ‘gescand’ te hebben.
  Ziet er in ieder geval vrolijk uit. Nu nog een beetje de inhoud lezen. Ik ben benieuwd

 2. Gelukkig maar! Welterusten alvast en bedankt voor je berichtje… alleen is het geen 1,5 jaar wachten (dat is alleen voor de cursus) de hele procedure is in totaal zo’n vier jaar ๐Ÿ™
  Ik vermaak me ondertussen met gekke families ๐Ÿ˜‰

 3. hij is er enthoussiast mee bezig he? toch fijn dat hij ondanks dat hij zo druk was het heeft kunnen doen ๐Ÿ˜‰ vervelend dat zijn pa dan zo tegenwerkt! en 20 december pas het gesprek? jeetje dat duurt inderdaad lang zeg! sterkte!!

 4. pff ik word al moe van jou ex als ik t alleen maar lees… die drijft t wel heel erg ver door zeg..
  sterkte met wachten op dat gesprek.. dat duurt weer erg lang allemaal..
  emiel zn surprise wel afgekregen ?

 5. Hoi Jolanda! Wat een hectisch gezin heb jij zeg! Je zal geen tijd hebben om je te vervelen ๐Ÿ˜› Ik zie dat je er gelukkig ook een hoop humor aan beleeft. Bedankt voor het reageren op mijn logje, tis nog vet in de kinderschoenen.

  Over de coaching gesproken, ik had een folder meegekregen van mijn spv-er van bureau Topzorg hier in Delft, en die hebben e.e.a. snel voor elkaar gekregen. Je kunt ook eventueel een zoekopdracht op internet doen met “ADHD coaching …….” en dan op de puntjes je plaatsnaam vermelden. Wie weet wat er nog uitrolt. In heb een zoon van 15 die ook ADHD heeft, maar die woont niet meer bij mij.

  Veel sterkte met het wachten op dat gesprek. We zouden met zn allen wel een boek kunnen schrijven “de wachtlijsten” ๐Ÿ˜›

 6. Wat lief dat je Emiel de kans geeft om zijn surprise af te maken! Zielig dat het op deze manier moet maar goed, hij kan in ieder geval meedoen. Dat is al heel wat! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

 7. Waarom heb je ‘m die nieuwe trui dan niet gewoon vies laten maken? Moet jij wel zijn was doen dan? Is toch pa z’n zorg… Nou ja, in ieder geval kan ik er met mijn petje ook niet bij. Wat mag dan nog wel? Misschien kan ik beter ook niets meer zeggen, net als jij… ๐Ÿ˜‰
  Hebben jullie wel een beetje een leuke middag gehad? En is de surprise af?

 8. Het was een nieuwe trui, en onuitwasbare verf.
  Als ik die trui gekocht zou hebben, zou ik het ook niet leuk vinden als die bij vader verkl**t wordt…
  De kinderen hebben hun eigen kleren bij mij, en bij hun vader. Maar omdat mij verteld was dat Emiel naar een pleeggezin zou gaan, had ik alles ingepakt. En die tas staat nu bij pa in de schuur….
  De surprise is nog niet helemaal af, maar het gaat nog om details…

 9. Even een beetje cynisme:

  De Nederlandse hulpverlening werkt fantasticsch! Ze helpen elkaar aan het werk, en laten de mensen die geholpen moeten worden met een EHBO-doos vol watjes een brand bestrijden!!
  Ik zou zeggen: Ga zo door, hulpverleners! Op de goede weg naar de ideale maatschappij!!

  En voor jou en de kinderen: Volhouden, want er komt ooit licht in de duisternis. Succes.

 10. katkiller says:

  wat leuk dat emiel toch zijn suprise bij jou kan maken zeker met zo”n gekke ex.ps {bij mij komen de kinderen het eerst}dan mijn man of vriend ,Fam. vrienden en dan pas de rest.Lekker he die hulpverlening?? ze hebben zelf hulp nodig …..nou ja ik kan zo wel door gaan ,dat is niet de bedoeling,, nou meid een fijne dag en veel plezier…..knuf voor het hele gezin …… ๐Ÿ˜ฎ

 11. inderdaad beter laat dan nooit, maar in zijn eigen bed gaat hij zeker weer slapen hoor! kunnen ze dat gesprek nou echt niet eerder doen, duurt allemaal veel te lang hoor! wel moed houden hoor, daarvoor kom ik speciaal (en vele anderen ook) regelmatig even langs hoor! en natuurlijk om mooie foto’s te bekijken van het “gekke gezin” alle logjes te lezen! ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.