Vrije tijd over?

Naar aanleiding van een zeer creatieve raamdecoratie die Wilma gemaakt heeft voor haar meiden, ben ik ook gaan snijden en plakken.
Ik ben heel blij met het resultaat, want gordijnen is bij mij in huis geen goed idee…
Maar zo ben ik wel af van die erg nieuwsgierige blikken van dat oude mokkel de achterbuurvrouw

Dit is dus de babykamer


En dit bij de 3 oudsten

Nogmaals bedankt Wilma! (vooral voor het toesturen van de patronen

29 thoughts on “Vrije tijd over?

 1. Astrid says:

  OOOOOOOOOOOOhhhhh, das echt schitterend zeg… ik heb ook plakfolie voor het raam met wat creatief snijwerk maar dat in rechte lijnen. En het viel ook erg tegen kan ik me herinneren. (alweer een jaar of 4 geleden ondertussen)

  Echt heel mooi…

 2. wat ontzettend leuk gedaan zeg… ik wist wel dat het er was…. maar dat er zulke leuke patronen voor waren wist ik niet..
  Dit had ik moeten weten toen mijn kids nog klein waren… maar ja toen was t er nog niet πŸ˜€

 3. ik doe even een vraagje zo: waarom krijgen jouw mannetjes nog Nenatal? heeft dat ook met de krampjes te maken? Stan en Colin kregen dit vanaf de geboorte tot ze naar huis mochten daarna kregen ze Nutrilon (+ gedeeltelijk borstvoeding), inmiddels ben ik de laatste pakken aan het opmaken voor de pap en krijgen ze gewone melk te drinken.

 4. De nenatal kregen ze in het ziekenhuis ( en later thuis) als bijvoeding naast de borstvoeding.
  De borstvoeding moest ik kolven, en dan aanlengen met Fortifier.
  Omdat ik na 3 maanden gestopt ben met de borstvoeding, kwamen ze volledig op de nenatal.
  Ivm krampen moest ik ze dat blijven geven tot 6 maanden.
  Na 6 maanden bleek dat ze ( gecorrigeerde leeftijd weliswaar) perfect op lengte en gewicht waren.
  Nu krijgen ze half Nenatal en half Nutrilon hypoallergeen om over te schakelen. Als de Nenatal op is, zit ik dus vast aan die dure pakken :(.
  Ook qua pap zitten ze nog op rijstepap vanaf 4 maanden, en vanaf 8 maanden mag ik heel voorzichtig die van 6 maanden gaan geven. Groente- en fruithappen gaan ook nog niet…
  Snap je het nog?? πŸ˜€

 5. Wat is dit fantastisch leuk die raamdecoratie.
  En ik zou het ook niet prettig vinden als dat oude mokkel van een achterbuurvrouw naar binnen zat te gluren. Goed gedaan!! 8)

  Groetjes,
  Ilona, Jill en Mandy.

 6. Oh,dat is echt mooi geworden.Ik zie het nu pas,dat er een foto op je log staat.Wel een werk he.Jammer dat je buuf nu zo’n mooi uitzicht heeft!Die giraffen zijn zo ook heel mooi.Ik heb ze precies andersom.Maar dit is voor jou handiger.Ik heb geen gluur buuf πŸ˜‰

 7. Wauw wat mooi zeg!!!! Dit is 100x mooier dan die stomme gekleurde raamdecoraties!! Dis is echt gaaf!!
  Bij mij zou dit nooit kunnen wij hebben een oue boederij van 105 jaar oud! ik heb ramen met hele kleine ruitjes!

 8. Leuk zeg …dat maakt weer een kinderkamer apart en niet zo geijkt.

  Ik weet wat voor priegel werkie het is.:(

  Ik heb ooit voor een glasdeur rozen uit glasfolie gesneden…
  Geloof me.. ik werd er tureluurs van …al dat gepriegel om die blaadjes van die bloem uit te snijden pfft.

  Maar complimenten voor je raamdecoratie en voor je leuke web-log.

  Fijn Weekend!

  Dikke knuffelkus
  Tonnie

 9. karinlee says:

  Op zoek naar raamfolie plons ik zomaar je log binnen en zie die prachtige foto’s van jouw ramen. Kan ik raamfolie gewoon bij de bouwmarkt kopen? Moet ik nog ergens speciaal op letten? Ik wil een smalle band van ong. 30 cm. voor een vrij breed raam, omdat ik de inkijk van dat oud mens aan de overkant helemaal zat ben!

  Groetjes uit Limburg,
  Karinlee

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.