Van alles watje….

De tweeling:
Ziek, zwak, misselijk, rode wangen, snot, diarree…kortom, tandenwerk of gewoon flink verkouden??
Zoals ze op je vingers kluiven zou je denken dat die hele gebitjes in 1 keer doorkomen. Er is alleen nog niks te voelen Ben dus vannacht vanaf half 2 met ze wakker geweest
Sydney heeft gisteravond voor het eerst papa gezegd!! Luid en duidelijk, na weken oefenen
Nu mag Boy’s eerste woordje mama zijn toch??

GGZ:
De GGV-er ( Gespecialiseerde Gezins Verzorger) die hier in huis is was net zo boos als ik.
Vooral toen vanmiddag de AWBZ-indicatie binnenkwam, (waarin dus nu duidelijk staat dat hij betaald wordt vanuit de AWBZ),en daarin de verkeerde DSM IV indicatie gebruikt is. Nl die van ruim 2 jaar geleden!!
AARG.. nou ja, het helpt toch niet. Ze hadden het nieuwe onderzoek moeten gebruiken. Je weet wel, dat onderzoek dat gisteren plaatsvond ( NOT)
Nog even en ik kan erom lachen hoor…Wat moet je anders??
Met de GGV-er nog even alle soorten medicatie besproken, en waar dan mijn voorkeur naar uit zou gaan. Doel van dat gesprek zie ik nog even niet, want volgens mij bepaald de psyg de medicatie…maar oke..
Morgen zie ik hem weer op kantoor van het Leger des Heils, waar we een gesprek zullen hebben met de jeugdvoogd. Die was op zijn zachtst gezegd ook ‘not amused’ toen ik haar gistermiddag belde.
Zij zou contact opnemen met de psychiater van het GGZ, dus ik ben heel nieuwgierig naar wat daar uit gekomen is.

Guido:
Heeft het nog steeds erg naar zijn zin op het werk, en krijgt verschillende opleidingen aangeboden op leiding-gevend gebied.. Goed he?? ( trots!!)

Zusje:
Nog steeds erg gelukkig met Dave, en morgen mag ze naar huis. Helaas vond ze het niet prettig als ik foto-tje zou plaatsen, dus dat doe ik ook niet…. maar het is een binkie!!!

Femke en Siebe:
Verheugen zich vooral op de herfstvakantie..

Ikke:
Alleen maar een beetje moe

O ja: Jose: Bedankt voor de kleertjes!! Ze kwamen vanmiddag aan en zitten als gegoten

13 thoughts on “Van alles watje….

 1. in wat voor maat zitten jouw jongens nu Jolanda?
  wel fijn dat Guido het naar zijn heeft op zijn werk en opleidingen volgen is uiteindelijk ook voor de portemonnee beter hxe9! wens hem maar veel succes.

 2. katkiller says:

  ja meid het de tijd van het jaar om griep ,snotterig te zijn . fijn dat guido het nog naar zijn zin heeft ga zo door 😮 Het lijkt wel of je in rondjes loopt ,je begint bij begin en eindigd er mee{ik bedoel met emiel} 🙁 iedereen loopt echt langs elkaar heen,laten ze nu eens voor de verandering echt met elkaar samen werken dat scheeld een heleboel rompslomp. 😮

 3. aha 74 dus, daar passen ze hier ook nog in Jolanda, vooral broeken kunnen ze hier best lang aan, zo hebben ze nog 2 spijkerbroekjes maat 68 die passen. jammer, anders had ik je ook wat kunnen doneren, snappie?

 4. Hahahaha…
  Even voor de andere lezers, mijn schoonmoeder heet Wilma, en is inderdaad klein, iel, maar laat absoluut van zich horen als dat nodig is!!
  En ik weet niet wie blibloebla is….. 🙁

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.