Kinderlogica

Met Siebe achterop de fiets…..
“Mama…alle auto’s hebben een uitlaat he??”
“Ja, dat klopt jongen..alle auto’s hebben een uitlaat”
Waarop de vraag kwam:
“Mama, hebben auto’s ook een aanlaat????”

Ik kon nog net knap de bocht om, ondanks mijn lachbui

21 thoughts on “Kinderlogica

  1. katkiller says:

    kinder logica πŸ˜€ ze komen zomaar uit het niets ,dat zijn nou momenten dat je krom licht van het lachen, πŸ˜› wat is het leven toch mooi,dit maakt je dag weer goed. πŸ™‚

  2. Zoals ik net een paar tellen geleden in mijn eigen log gezegd heb: “Soms is het zo heerlijk om zo’n lekker eigenwijs peutertje (in jouw geval een kleuter…) om je heen te hebben! Dan valt er echt wel wat te lachen hoor!”
    Wel toevallig overigens… πŸ˜€

  3. ik kom de laatste tijd weer verrassend veel mensen tegen die denken dat de koplampen de ‘aanlaat’ zijn….. maar ja, na een tijdje gaan ze dan toch uit πŸ˜•

  4. Whow! Er schiet me ineens iets te binnen! Geen smakelijk praatje, wel grappig. Michelle ooit als klein ukkie: ze was aan de diarree en ging naar het toilet. Na afloop keek ze in de pot en riep “Mama! Kijk nou! Er zit jus bij!”

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.