Verlangen….

Weet je waar ik nou echt naar uit kan kijken??
Naar de tijd dat ik weer haken over heb op de kapstok…
Naar de tijd dat ik mijn schoenen weer kan pakken zonder ze uit te moeten graven onder regenlaarzen, slippers, pantoffels, werkschoenen, buitenspeelschoenen en nette schoenen…
Naar de tijd dat ik in 1 beweging vanuit de gang de wc-deur kan openmaken, zonder dat ik eerst de deur moet vrijmaken, of jassen moet tegenhouden als ik de deur om privacy redenen toch echt even dicht wil hebben..
Naar de tijd dat ik de schuur in kan zonder fietsen te moeten verplaatsen of te stuikelen over dozen oude kranten of voetballen..
Ach ja, misschien hoef ik niet zo lang te wachten en vind ik nog eens een olielampje

18 thoughts on “Verlangen….

 1. Hahaha! En jij hebt er vijf! Ik maar twee en nog kleintjes ook en toch hebben wij soortgelijke problemen… Hmmm… zou het grootste gedeelte van die rommel dan toch van onszelf zijn? ๐Ÿ˜€

 2. katkiller says:

  neem een schoenenrek, kan ook wonderen verrichten. ๐Ÿ™‚ laarsen onderin ,dan speelschoenen daar boven, en op de bovenste rij de gewone schoenen. ๐Ÿ˜€ je kan ook een paar spijkers in de muur slaan, neem 3 of 4 hangertjes erbij en voila je hebt een kapstok. ๐Ÿ˜ฎ

 3. zolang je daar maar naar uit blijft kijken is er genoeg om over te dromen en om naar uit te kijken, al is het nog zo simpel.
  ik moet eerlijk bekennen dat we hier ook geen haken over hebben. de kapstok is niet zo groot en onze gang ook niet, maar de meeste haken zijn door mij in gebruik (er hangen ook bijv. een paar oude winterjassen aan, maar ik heb geen andere plek). telkens als ik dan denk die oude jassen doe ik weg, dan bedenk ik me ineens weer.

 4. Ik heb maar xe9xe9n kind, maar wel een met een ware schoenen-tic! Soms ga ik heel overdreven haar voeten tellen! Dan weet ze dat het tijd is om haar schoenen op te ruimen! ๐Ÿ˜› En verhip! Ook ik heb maar twee paar schoenen, het wordt tijd dat ik mezelf xf3xf3k kleedgeld ga geven… Maar voorlopig nog niet… Eerst de schoolboeken…kreun! ๐Ÿ™

 5. uit ervaring weet ik dat je dan weer terug verlangt naar de tijden dat je je nek brak over al die handel, ik had toen 3 kapstokken,. voor elk kind 1 en voor de visite en onszelf ook 1, en nog gebruikten ze de keukenstoelen om jassen, tassen en andere zooi aan op te hangen.
  Ik mis het …

 6. Jolanda laten wij hier nou al jaren hetzelfde probleem hebben en daarmee hebben we dit weekend (hoop ik) korte metten gemaakt. Hebben wij Ikea goedkope schoenboxen gekocht (3 voor 25 euro, dat is te weinig voor jullie misschien) en een extra kinderkapstok opgehangen. Je wil niet weten hoe mijn hal er nu uitziet ………………………….. groottttttttttttt. ๐Ÿ˜‰
  Ben benieuwd of het zo blijft maar het is zo lekker zo’n opgeruimde hal en geen troep meer op de vloer. Heb ook een krat neergezet voor balletjes, skate attributen, springtouwen. Echt heerlijk!

 7. wacht maar tot ze hun rijbewijs hebben… er staan hier tegenwoordig 3 auto’s . t was jammer dat ik mijne weg heb moeten doen van wege dat spaarvarken van jo hierboven 8) en met zoveel 4wielig vervoer mag ik nog steeds op de fiets ๐Ÿ˜€

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.