Kaartje

Soms weet je niet wat je zeggen moet.
Dan heeft een klein gebaar de meeste impact…
‘Ikbenmama’ Bedankt meis!!!

Je weet niet hoe goed ons dit gedaan heeft

17 thoughts on “Kaartje

  1. Jeetje, ik lees nu net pas wat er allemaal op doet. Wat heb jij een moeilijke beslissing moeten nemen zeg! Kan me voorstellen dat je hart en je hoofd heel tegenstrijdige dingen tegen je zeggen, maar als je er niet 100% van overtuigd was dan had je deze beslissing niet genomen. Petje af hoor!
    En zo’n kaartje maakt dan een wereld van verschil of niet?!
    Dikke knuff!

  2. wijfie, heb net even wat meer gelezen op je site was al even neit geweest en tijd vliegt. Je hebt groot gelijk dat jeje hart eens goed lucht want ook jullie zijn maar mensen en ook jullie hebben weleens geneog van alles. Denk je dat ik dat nooit heb? En dat andere mensen zeggen dat jij je vuile was buitenhangt, die benijde je alleen maar omdat jij het WEL KAN!! zoveel mensen zouden het willen maar DURVEN het gewoon neit bang voor de reacties van andere. Je hebt moed ballen en een sterke wil , je komt er echt wel met je mannetje ook door deze akelige tijden heen.. Kopop wijfie we zijn der voor je!!

  3. En ze is zelf de laatste die het ziet, geloof ik… 😉 Beetje druk met andere dingen. Moet er wel van blozen hoor!
    Maar heel graag gedaan, je hebt het verdiend! Nee, dat zeg ik verkeerd, JULLIE hebben het verdiend! *dikke kus*

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.