Fietsen en andere overwinningen

Jaja, de wonderen zijn echt de wereld nog niet uit…
Guido en ik zijn vandaag naar Hoorn geFIETST!!!
Wij.. notaire auto-gebruikers… moesten vandaag voor de verandering weer eens naar het GGZ, en omdat we dus tijdelijk even zonder auto zitten, werden we “gedwongen” het stalen ros te bestijgen.
Het ging ons aardig af, zo zonder enig spoortje van conditie of iets wat daarop lijkt.
Oke, sinds vandaag ben ook ik even lid van “Den blauwe doosz” maar bij mij gaat het wel weer over ( he Tresi
Met 50 minuutjes waren we er, dus dat viel mij niet tegen! Natuurlijk werkte het weer ook bijzonder mee vandaag…

Maar oke, genoeg veertjes in m’n gat gestoken, we hadden dus een afspraak met het GGZ.
Viel ook niet tegen. Naar aanleiding van het gesprek dat ex had met de kinderpsychiater, werden er “mogelijk positieve openingen gevonden voor doorzetten van het behandelplan voor Emiel”
Pardon??? Ex die ergens in toestemd??? Je meent het…
Wat is hier gebeurd dan??
Blijkbaar heeft de psychiater een flinke kluif aan ex gehad ( had ik hem ook al voor gewaarschuwd ) maar… de moeite werd beloond dus!
Ex heeft eindelijk toegestemd in een psychiatrisch onderzoek..door het GGZ!! Jaja, volgens mij wordt het toch een beetje te heet onder ex-jes voeten..
De afspraak kon meteen gemaakt worden.. 31 oktober!!
Pffff… nou ja, ik heb meteen aangegeven dat als iemand tussendoor een afspraak afzegt, ze meteen mij mogen bellen om eerder langs te komen.
Ook hebben we meteen de papieren ingevuld voor het Boddaertcentrum. We hebben de toestemming al, dus nu kan hij meteen de wachtlijst op.
Zou er dan nu eindelijk…na 4 jaar schot in komen??????

22 thoughts on “Fietsen en andere overwinningen

 1. Goed nieuws, vooral voor Emiel. Hij zal er misschien ander over denken maar toch….! Even wat anders; Alszjebief, zeg dat die mond van Guido in de kopfoto, gefotosjopt is!! Dasz nie normaal!!

 2. Nou, zo enthousiast durf ik nog niet te zijn hoor. Wachtlijst is minimaal 6 maanden… en de extra hulp die ik voor Emiel zou krijgen ivm de grote vakantie moet nog steeds de eerste afspraak maken… ach ja, heb ik het voor volgens jaar misschien op tijd geregeld πŸ˜‰

 3. hartstikke goed!
  en het begon natuurlijk al met dat goede begin: lekker op de fiets. Dan dwing je verder geluk af. Wie had dat plan om te gana fietsen eigenlijk geopperd??? πŸ˜‰ πŸ˜€ πŸ˜› 8)

 4. Ach, al die exen, is om doodziek van te worden. gaat ’t nog over Emiel of is ’t om jou te pesten?
  Herinner me een log dat je niet eens mocht weten waar hij de kinderen mee op vakantie nam. Nou, had de mijne moeten wezen. Ik had hem de kop gekloven! Sterkte meid enne…veertjes in je gat??? Was jij dat in die film van Albert Mol:Wat zien ik???!!! πŸ˜‰

 5. katkiller says:

  opde fiets dat is een mijlpaal,eindelijk toch een beetje schot in de zaak zou dit ook een mijlpaal voor je ex zijn???? zou hij toch aan jullie zoon denken???? laten wij het hopen,dat is echt uniek. πŸ˜›

 6. Nee… RvdK “vertrouwd” ex niet… nu meewerken betekend niet dat hij dat volgende week ook doet πŸ˜‰
  En zoals ik ex ken….. konden ze daar nog wel eens gelijk in krijgen..

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.