…..

Voel me niet lekker vandaag. Ik denk dat de stress eruit komt. Ik heb vanmorgen helaas de kinderen voor 3 weken naar hun vader moeten laten gaan. Wel leuk voor hun hoor, ik gun het ze! Maar ze moesten eens weten hoeveel zorgen ik de komende weken zal hebben. Ergens in Nederland…ik weet niet eens waar…. en ik moet maar hopen dat mijn ex me belt als er iets met ze is, of dat hij de telefoon opneemt als er hier iets is….. Het is zo akelig stil in huis…echt akelig. De tweeling ligt gelukkig te slapen, ik hoop dat ze niet al te veel van mijn bui oppikken. ย Nee, mama heeft wel eens een leukere vakantie gehad. Siebe ging vanmorgen huilend weg, want hij mocht niet eens 1 kadootje die hij gisteren voor zijn verjaardag had gehad, meenemen van zijn vader. Hoezo… vader kan zich niet inleven in de belevingswereld van zijn kinderen???

19 thoughts on “…..

 1. Wat kan het dan akelig stil zijn in huis he..ik weet er alles van. Alleen gaat Nerne meestal een dagje naar opa en oma, maar dan ben ik ’s avonds altijd blijj dat ze er weer is hoor. Ik kan dan soms m’n draai niet vinden als ze er niet is. Zal er wel bij horen allemaal…succes!!

 2. jezus jolan, wat een toestand bij jou, ik wou dat ik wat van je kon overnemen.
  Is guido voor zijn werk weg?
  nou ik ik nog denken dat hij vandaag lekker met zijn nieuwe speelgoed kon spelen. nou hou je taai liefs brenda

 3. ik zal aan je denken ๐Ÿ™‚ , ik weet alleen niet of dat zin heeft!!
  probeer lekker te genieten van de boys, is ook wel eens lekker hoor (ok 3 weken is wel heel lang) ๐Ÿ˜‰
  toi toi toi
  en wat sneu dat hij geen kadoos mee mocht nemen!! ๐Ÿ™

 4. Jakkes, wat akelig! Wat bof ik eigenlijk met mijn altijd afwezige ex! Kan me voorstellen dat je je niet lekker voelt… ๐Ÿ™ Fijn dat Guido er vanavond weer is! ๐Ÿ˜€

 5. Pfff, ik zou gek worden als ik niet zou weten waar mijn kinderen zijn.

  Willen de kinderen jouw in die 3 weken niet eens horen aan de telefoon? Of wordt dat ook allemaal “verboden” door vader?

  Vader? Ik weet niet wat ik moet zeggen.
  Ik wens je sterkte.
  Knuff.

 6. katkiller says:

  wat belachelijk dat siebe niet eens 1 speeltje mee mag nemen, ๐Ÿ™ nou ja maak je maar niet zo druk misschien krijg je wel een2 kaartjes van ze of bellen ze wel .ik hoop dat je met zijn 4ren de 3 weken wel vlug om zullen gaan dan zijn jullie weer met zijn 5en ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ™‚

 7. cleo says:

  hey
  ik weet hoe je je voelt dat heb ik dus ook mijn meid gaat over 1,5 week 2 weken met der vader op vakantie en loop nu al te stressen wat als ze naar huis wilt dat kan dan niet,zou die me dan bellen.
  Ook ik ken dat dat als ze bij pappa wat krijgt niet mee mag nemen :S

 8. wat een rot idee dat je niet weet waar je kinderen zijn. Waarom doet iemand zo raar dat ie je dat niet wil zeggen. En dan dat Siebe geen kadootje mee mag nemen: snapt hij eigenlijk wel iets van kinderen?
  Sterkte en tja, toch maar extra genieten van je andere kindjes.

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.