Gefeliciteerd Siebe

Mijn kleine mannetje wordt vandaag 5 jaar..
Alweer 5 jaar geleden, dat je na 43 weken zwangerschap en heel veel hulp van het ziekenhuis eindelijk geboren werd.
Het was geen leuke bevalling… en na nog meer hulp van de kinderartsen werd je ‘gereanimeerd’ en mocht ik je na de weging toch in mijn armen houden..
Bijna 8 pond, en 53 cm groot…. wat een buffel was je vergeleken met je zus en je broer(tjes)!!!
Mijn bijzondere gevoelige kleine mannetje…
Ik wens je een hele fijne dag toe
Dikke Kus, Mama en Guido

13 thoughts on “Gefeliciteerd Siebe

  1. Trespass says:

    Het kan nog net : Van Harte Proficiat met je kind! Net zo oud als m’n kleinkind.Ieder jaar denk je dat die ene leeftijd de leukste is en dan blijkt 1 toch leuker en 2 ook weer en 3, enz…enz… het blijft altijd leuk! En nu alweer 5…de tijd vliegt!
    Enne…wat dat klunen betreft…ik ga maar weer ’s op koolsoepdieet..Truste!

  2. Helaas een dag te laat omdat ik dit weeknd i.v.m. mijn eigen verjaardags feest een computerban opgelegd heb gekregen van mijn kids.. maar alsnog jij en je familie heel hartelijk gefeliciteerd met je 5 e verjaardag siebe, zo te zien is t vast een leuke dag geweest
    knuffelll 😉

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.