Rechtop..

Wie zit er rechtop?
Nou ikke nog niet echt. De wijn smaakte ietsiepietsie TE lekker.
Normaal drink ik niet, maar ja, de trouwerij van je zusje is toch misschien de gelegenheid een glaasje te nemen. Niet een glaasje teveel natuurlijk, maar dat gebeurde stiekum toch.
En dat heb ik geweten gisteren. Zo ongelooflijk moe als ik was! Ik heb tussen de bedrijven door liggen slapen op de bank. Is toch eigenlijk niet meer gebeurd na de zwangerschap van de tweeling.
Ik had het nodig blijkbaar. De spanningen van de laatste weken is flink in mijn rug en nek gaan zitten. En met de heerlijke zoete witte wijn van vrijdag kon dit ook bijna niet uitblijven.

Maar….. de jongens zitten wel!!
Nog niet helemaal zelfstandig natuurlijk, maar ze houden het al best lang vol, en het ziet er nog redelijk stabiel uit ook.
Klein nadeeltje is dat de heren niet meer willen liggen, en dus flink hun buikspieren aan het oefenen zijn om zelf overeind te kunnen komen.
Ze zijn sowieso veel wakkerder. Ze willen nu al echt even bij je zitten, of even de box in. En af en toe zijn ze het echt zat, en komt het alleen nog goed als ze in de wagen mogen en naar buiten gaan.
Even nieuwe energie opdoen onder bomen of zo… blijft favoriet!! Nu de oudste 3 eindelijk vakantie hebben, zal ik dat iets meer moeten plannen, maar het komt goed hoor

14 thoughts on “Rechtop..

 1. Gelukkig gaat het niet alleen hier heel erg hard… 😉 Wat een mooie mannetjes heb je toch! Echt snoepies!
  Klopt het trouwens dat ze steeds meer op elkaar gaan lijken, of lijkt dat alleen maar zo op deze foto?

 2. roos says:

  wat lijken ze zo een stuk ouder!
  En ze kijken exact hetzelfde, het is net alsof je hebt zitten knippen en plakken (2 keer hetzelfde hoofdje bedoel ik)…

 3. Het ligt aan “het moment”. Het zijn echt broertjes van elkaar, en als er iets onverwachts gebeurd, hebben ze dezelfde verbaasde blik. Hun lachjes zijn bijvoorbeeld heel anders.
  OKe,… ik zal de komende dagen vastgeplakt zitten aan het fototoestel… hopelijk kan ik het dan laten zien 😀

 4. Wat een heerlijke bekkies.. en ook deze kleine mannetje worden groot en lijken nix meer op de kleine dikke teddybeer van mij… Hele eigen koppies… waren ze nou 1 of 2 eiig ik zou 1 zeggen namelijk…

 5. Volle boel in huis dus, prachtige foto zeg, echt 3 droppies op de gevoelige plaat vastgelegd, cool! Een hele fijna “vakantie” nog, gaan jullie nog ergens heen? Echt op vakantie of wordt het een rustigere vakantie thuis?!?

 6. Wat een kanjers heb je! 😀 En af en toe uit de band springen moet kunnen, zeker als je zusje trouwt! Vraagje: wil je me een plezier doen? Ik heb een logje gemaakt over mijn jarige moeder. Zou je haar even willen feliciteren? Dan geef ik haar een printje van de pagina (samen met de foto’s van het feest). Groetjes,
  Nicky

Een reactie is fijn! Daar kan ik wat mee :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.